Arkadaşına sinirlendi, öfkesini motosikletten aldı!

İstanbul Beylikdüzü’nde, kendisinin işten çıkarılmasına neden olduğunu düşündüğü arkadaşına öfkelenen kişi, arkadaşının park halindeki motosikletini kundakladı. Alevler bir eve de zarar verirken, kundaklama anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta gece saat 03.20 sıralarında, ‘kundaklama’ ihbarı üzerine polisler olay yerine gitti. C.E., isimli bir vatandaşın motosikleti evinin önünde park halindeyken kundaklanınca, yanan motosikletin alevleri bir binanın dış cephesine de zarar verdi. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Konuyla ilgili araştırma başlatan polis ekipleri motosikletin bilerek yakıldığını tespit etti.

Arkadaşına sinirlendi, öfkesini motosikletten aldı! - Resim : 1

ÖFKESİNİ MOTOSİKLETTEN ALDI

Çevrede bulunan güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, 2 ayrı motosiklet ile bina önüne gelen şahıslardan birisinin elindeki yanıcı maddeyi C.E.’nin motosikletine dökerek ateşe verdiklerini ve kaçtıklarını gördü. Polis kaynaklarından edinilen bilgiye göre; kimlikleri tespit edilen 2 kişi olaydan bir gün sonra Avcılar’da yakalandı. M.A. ve E.K. isimli şüphelilerin sorgularında, motosikletini yaktıkları kişiyle M.A.’nın aynı iş yerinden arkadaş oldukları, M.A.’nın ise bir süre önce işten çıkarılmasına sebep olduğunu düşündüğü C.E. ile aralarının bozuk olduğu ve olayı bu nedenle gerçekleştirdiği öğrenildi.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. ‘Mala zarar verme’ ve ‘Genel güvenliğin kasten tehlikeye düşürülmesi’ suçlarından nöbetçi hakimliğe çıkarılan şüphelilerden M.A. tutuklanırken, E.K adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Yaşanan olay anı ise güvenlik kameralarında kaydedildi. Görüntülerde şahısların gelişi motosikleti ateşe vermeleri yer aldı.