Arkadaşıyla eğlenmek için bindiği lunapark aleti, bin pişman etti. Genç kadın, öldü öldü dirildi

Arkadaşıyla birlikte lunaparka giden kadın, en heyecan verici lunapark aletlerinden birine binmeye karar verdi. Ancak genç kadınlardan birisinin son ana kadar, emin olmadığı kaydedilen görüntülerde anlaşıldı. Bir kapsülün içine kapatılıp metrelerce aniden yukarı doğru fırlatılan alete bindikten saniyeler sonra bayılmaya başladı ve aletin süresi bitene kadar da defalarca ayılıp bayıldı. O anlar, saniye saniye kaydedildi.

Cesaret isteyen lunapark aletlerinden biri olan G-Max, yine eğlenceli anlara sahne oldu. İçinde bir kamera bulunan kapsüle binenler, aniden oldukça yüksek bir hızla yerden metrelerce yükseğe fırlatılıyor. Adrenalin seven kişilerin, merakla bindiği lunapark aletine, binen iki genç kadının görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 

Arkadaşıyla eğlenmek için bindiği lunapark aleti, bin pişman etti. Genç kadın, öldü öldü dirildi - Resim : 1

DEFALARCA AYILIP BAYILDI

İki genç kadın, eğlenmek için geldikleri lunaparkta G-Max'e bindi. Kadınlardan biri halinden memnundu ancak arkadaşı son ana kadar emin değildi. Bir anda fırlatılan genç kadınlardan biri, fırlatmanın hemen ardından bayıldı. Yeniden ayılan kadın, süre boyunca defalarca ayılıp tekrar bayıldı. O anlar, saniye saniye kapsülün içindeki kameraya yansıdı.