Armağan Çağlayan uyardı! "İtibar etmeyin, paranıza sahip çıkın"

Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından kendisinin ve gazeteci İsmail Küçükkaya'nın adının kullanılarak dolandırıcılık yapıldığına dair vatandaşlara uyarıda bulundu. Çağlayan, "Lütfen itibar etmeyiniz, paranıza sahip çıkınız. Hiçbir yatırım şirketiyle böyle bir reklam anlaşmam yoktur" ifadelerini kullandı.

Armağan Çağlayan uyardı! "İtibar etmeyin, paranıza sahip çıkın"

Televizyon yapımcısı ve avukat Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla adının dolandırıcılık için kullanıldığını söyleyerek vatandaşları uyardı. 

Armağan Çağlayan, yaptığı açıklamada, "Benim ve İsmail Küçükkaya'nın isimlerini ve fotoğraflarını kullanarak Doğa Yatırım isimli bir şirket dolandırıcılık yapmaktadır. Benim de önüme sponsorlu reklam olarak düştüğünde gördüm. Lütfen itibar etmeyiniz, paranıza sahip çıkınız. Hiçbir yatırım şirketiyle böyle bir reklam anlaşmam yoktur.

Bu arada dün Anadolu Adliyesi’ne tedbir kararı için çalıştığım hukuk bürosunun sahibi Necip Şenel başvurdu ve Anadolu Adliyesi savcısı tedbir isteğimizi reddetti. Sanırım insanlar dolandırılsın istiyorlar! Anlamak mümkün değil" ifadelerini kullandı. 

Armağan Çağlayan uyardı! "İtibar etmeyin, paranıza sahip çıkın" - Resim : 1