Usta oyuncu İlyas Salman'ı kahreden olay: Gözümün önünde yanarak öldü

Armağan Çağlayan'ın Youtube'ta yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına katılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman, kendisini kahreden olayı anlattı. Salman, kendisinden bir yaş küçük kardeşinin gözünün önünde yanarak öldüğünü söyledi.

Usta oyuncu İlyas Salman'ı kahreden olay: Gözümün önünde yanarak öldü

Armağan Çağlayan'ın Youtube'ta yayınlanan 'Dur Bi Dinle' serisinde, bu hafta konuğu İlyas Salman oldu. Malatya'da bir gecekondu mahallesin doğup büyüyen Yeşilçam yıldızı, acılarla dolu çocukluk yıllarını anlattı.

"11 kardeşten 7'si yoksulluk hastalıklarından hayatını kaybetti. Kardeşlerimden bir tanesi benim yanımda köyde yandı, gözümün önünde yandı" diyen sanatçı, acı olayı şöyle anlattı:

Usta oyuncu İlyas Salman'ı kahreden olay: Gözümün önünde yanarak öldü - Resim : 1

"Annem su getirmeye gitti, çeşme bir kilometre kadar uzakta. Kapının arkasına bir taş koyuyor, dışarıda da neredeyse bir metre kar var. Teneke sobanın üzerine de patates ve su koymuş..."

"Su kaynıyor. Benden bir yaş küçük kardeşim, 2.5-3 yaş yaşında. Sobaya uzanıyor, eteği tutuşuyor ve yanmaya başlıyor. Ben oradayım. Kapıyı açamıyorum..."

"Aklıma gelmiyor ki bir bez veya kilim örteyim üzerine de söndüreyim. Gözümün önünde yandı ve öldü. Bu travmayı anlatmadan geçemeyeceğim..."

Usta oyuncu İlyas Salman'ı kahreden olay: Gözümün önünde yanarak öldü - Resim : 4

"Kardeşlerimin hepsinin ölümünü gördüm"

"Haftada bir rüyamda yangın sahnesi görüyorum. Çok kötü travma, atlatamadım. Onun için de hastalık hastası oldum. Kardeşlerimin hepsinin ölümünü gördüm, en büyükleri benim..."

"Bugüne kadar bir tek rahim kanseri olmadım..."

"Her gün kendime bir hastalık icat ederim. Bir gün kan kanseri olurum, bir gün kolon kanseri olurum, bir gün beynimde tümör olur. Bugüne kadar bir tek rahim kanseri olmadım..."

"Gecenin saat kaçı olursa olsun hemen doktora giderim ve sorunumu anlatırım. Beni deli doktoruna, psikiyatriste gönderirler. Çok evhamlıyım."