Her şeyi anlattı! Popstar Bayhan yıllar sonra itiraf etti!

Popstar yarışmasıyla adını duyuran Bayhan, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk oldu. Bayhan, yıllar sonra tüm gerçekleri itiraf etti. İşte Popstar Bayhan’ın bomba açıklamaları...

Her şeyi anlattı! Popstar Bayhan yıllar sonra itiraf etti!

Armağan Çağlayan’ın YouTube için hazırladığı 'Gör Beni' serisinin bu haftaki konuğu Popstar yarışmasıyla adını duyuran Bayhan Gürhan oldu.

İşte Popstar Bayhan’ın açıklamaları:

Popstar Türkiye yarışmasına katıldığım için hiç pişman olmadım. Geçmişteki Popstar yarışmasıyla bugünküler arasında dünya kadar fark var. Kendimi bildim bileli müzikle uğraşırım. O dönemler internettin olmadığı zamanlar… Gazetelerde ortalama, bilinmeyen sahte olduğunu düşündüğümüz ses yarışmalarını bile değerlendirmeye çalışırdık. Umut dünyası…

 Her şeyi anlattı! Popstar Bayhan yıllar sonra itiraf etti! - Resim : 2

"Nasıl hayatta ve ayakta kalabileceğimiz bilgisine sahip değildik"

Sizin jüri üyeliğini yaptığınız (Armağan Çağlayan) Popstar yarışması benim hayatımın rüyası gibiydi ve rüyalarım gerçekleşti bu program vesilesiyle… Benim tecrübem eksikti… Popstar yarışmasında görmüş olduğumuz dünya içerisinde nasıl hayatta ve ayakta kalabileceğimiz bilgisine sahip değildik. Bu durum yarışmacıların ortak kaderiydi. Tabii kişisel eksikliklerimiz payı da çok oldu. Bu yarışmayı yapan büyüklerimizin kaçırdığı bazı şeyler var onların psikolojik dengeleme konusundabize ‘bakın çocuklar bu yarışmaya geldiğinizde artık her şey çok farklı olacak kendini hazırlamalısın… Yarışma bittikten sonra da dolmuşa, minibüse biniyor olmalısın… Yani bil ki ekonomik anlamda her şey istediğin gibi olmaz burası Amerika değil’ gibi bazı telkin eksiklikleri oldu.

 

Her şeyi anlattı! Popstar Bayhan yıllar sonra itiraf etti! - Resim : 4

"Ünlü olduktan sonra tecrübesizliklerimden değerlendiremediğim fırsatlar oldu"

Ünlü olmadan önce taşı sıksam suyunu çıkartırdım. Namus çerçevesinde her türlü iş yaptım. Fakat ünlü olduktan sonra tecrübesizliklerimden veya bazı dik başlıklarımdan değerlendiremediğim fırsatlar oldu. Sonra ekonomik zorluğa düştüm ve her işi yapamaz oldum. O geçiş sürecinde ‘acaba normal hayatıma geçsem mi, geçmesem mi’ diye düşündüm.

"Yarışmada kimin birinci olduğunu soruyorlar"

 Özellikle şimdi normalleştiğimi düşünüyorum. Her şeyi olduğu gibi kabul ediyorum. Tabii her gün yeni bir şeyler öğrenerek. Ara ara telefonla Firdevs ile görüşüyorum. Elena ile görüştük bir oğlu olmuş… Beni görenler çoğu zaman yarışmada kimin birinci olduğunu soruyor.

Her şeyi anlattı! Popstar Bayhan yıllar sonra itiraf etti! - Resim : 5

"Popstar’da 23 yaşımdaydım"

Yarışmaya katıldığım için hiç pişman olmadım. Ama keşke biraz daha tecrübeli olduktan sonra katılma şansım olsaydı. Popstar’da 23 yaşımdaydım. Son anda yetiştim Antalya’daki elemelere… İlk 50 devamında da ilk 12’ye kaldıktan sonra Antalya’ya geri geldim. Kaldığım evde sadece buz dolabı iki tane kanepe vardı. Birinde arkadaşım, birinde ben kalıyorum.

"Ben ünlü olmuşum haberim yok"

Bir tane de anteni olmayan radyo vardı. Evde televizyon yoktu. O zaman seyyar satıcılık yapıyordum. İlk 12’ye gelmeden önce de aşçılık mesaim başladı. Bakkala girdim ekmek almak için, televizyon vardı. Orada reklam dönüyor, ben ünlü olmuşum haberim yok. Bakkal ‘bu sen değil misin’ dedi. ‘Aa benim’ dedim. Ünlü olduğumu bile çok sonradan öğrendim. Çok değişik bir duyguydu benim için… Orada bir hanımefendi kitap yazmıştı benden imzamı istedi çok değişik bir duyguydu.

"Fazla duygusal, dik başlı davrandım"

Yarışamadan yaşananlardan sonra ayrımcılık yapmamak adına, gerçekten o dönem çok ağır psikolojik sorunlar yaşadım. Sonraki dönemde verdiğim kararlar tamamen kontrolsüz kararlar… Kariyerimle alakalı yanlış kararlar aldım. Fazla duygusal, dik başlı davrandım.

"Aldığım kararlar tamamen psikolojikti"

Ünlü olmadan öncekiyle ünlü olduktan arasındaki mesafe en fazla üç ay belki o kadar bile yok. Dolasıyla ne kadar tecrübeli olabilirim ki… Bu konuda o dönem çok yalnız kaldım. Her şey çok üzerime geldiği için ne yapacağımı bilemedim. Şöhret bir yandan, değişik yazılar bir andan… Bazı yazılardan bile yıllar sonra haberim oldu. O dönemdeki kariyer yönetimim benim hayatımda şu vakitlere kadar iz bırakan tecrübesizliklerle dolu oldu. Tabii aldığım kararlar tamamen psikolojikti.

"Müzik yapmaya devam ediyorum"

Şimdi bir youtube kanalım var. Orada hafta bir akustik paylaşımlarda bulunuyorum. 7 şarkılık bir albüm hazırladım. 7 Mayıs’ta ilk şarkım çıkacak uzun yıllar sonra. Huzurluyum imkanlarım dahilinde yapabileceğim şeyleri yapıyorum. Müzik yapmaya devam ediyorum.

"İflas ettim"

Popstar yarışmasından bu yana aşçılık işini bıraktım. Uzun yıllar önce restoran işine girdim geçirdiğim trafik kazansından sonra kapatmak zorunda kaldım. İflas ettim. O günden bugüne sadece müzikle uğraşıyorum.

"Deniz Hanım’a hiçbir zaman kızmadım"

Popstar jürisine kızgın değilim. Sizler o dönem beni seçmiştiniz. Zaman ve süreç içerisinde hepimiz bir şeyler öğrendik. Ben Deniz Hanım’a hiçbir zaman kızmadım. Yarışma sırasındaki diyaloğumuzda değişik reaksiyonlara girmiş olabilirim. Ben hanımlarla kavga eden bir insan değilim. Kişi kendi yaptıklarından sorumludur artılarıyla eksileriyle bu yüzden herhangi bir kızgınlığım yok.