Arnavutköy'de dehşet! Oğlunun ölüm yıldönümünde eski dünürüne kurşun yağdırdı

Aykut Avşar'ın 2021 yılında ortadan kaybolması üzerine yapılan soruşturmada, bir kuyuda cansız bedenine ulaşmıştı. Olay sonrası Avşarın babası, bir televizyon programına oğlunun dini nikahlı eşi Bahar Gülerceyi suçlamıştı. Çekişme devam ederken dün gece saatlerinde İETT durağında kızı Bahar Gülerce’yi bekleyen Ayten Gülerce eski dünürü Zeki Avşar’ın silahlı saldırısına uğradı. 

Arnavutköy'de 2021 yılında yaşanan şüpheli ölüm, televizyon programlarında işlenmesinin ardından katliamla sonuçlandı. 

2021 yılında yılında kayıp ihbarı yapıldıktan kısa süre sonra kuyuda cansız bedenine ulaşılan Aykut Avşar’ın ölümüyle ilgili dini nikahlı eşi ve babası birbirini suçlamıştı.

Arnavutköy'de dehşet! Oğlunun ölüm yıldönümünde eski dünürüne kurşun yağdırdı - Resim : 1

TELEVİZYON PROGRAMINA ÇIKTILAR

Aykut Avşar’ın ölümüyle ilgili dini nikahlı eşi Bahar Gülerce ve Avşar'ın babası Zeki Avşar, geçtiğimiz dönemlerde televizyon programına katılmıştı. 

Arnavutköy'de dehşet! Oğlunun ölüm yıldönümünde eski dünürüne kurşun yağdırdı - Resim : 2
Aykut Avşar’ın babası Zeki Avşar

 

Arnavutköy'de dehşet! Oğlunun ölüm yıldönümünde eski dünürüne kurşun yağdırdı - Resim : 3
Bahar Gülerce’nin annesi Ayten Gü,lerce

 

Arnavutköy'de dehşet! Oğlunun ölüm yıldönümünde eski dünürüne kurşun yağdırdı - Resim : 4
Bahar Gülerce

 

KAN DÖKÜLDÜ

İki aile arasında uzun süredir devam eden tartışmalar neticesinde, dün gece saatlerinde İETT durağında kızı Bahar Gülerce’yi bekleyen Ayten Gülerce eski dünürü Zeki Avşar’ın silahlı saldırısına uğradı. 

OĞLUNUN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE

Hüsumetleri devam eden taraflar Aykut Avşar’ın ölüm yıl dönümünde tekrar karşı karşıya geldi. Aykut Avşar’ın babası Zeki Avşar akşam saatlerinde işten gelecek olan kızını bekleyen Ayten Gülerce’ye beklediği İETT durağında kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefinde olan kadın yoldan geçen bir minibüs ile Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı kadının yaşam mücadelesinin devam ettiği öğrenildi.

ANBEAN KAYDEDİLDİ

Görüntülerde Zeki Avşar’ın durakta bekleyen Ayten Gülerce’nin önüne geldiği ve kısa süre sonra arkasında sakladığı silahı kadına doğrultarak 2 el ateşlediği görüldü. Saldırı sonrasında Avşar olay yerinden koşarak uzaklaşırken yere yığılan Gülerce vatandaşların yardımıyla yolda geçen bir minibüs ile hastaneye kaldırıldı.

HER YERDE ARANIYOR

Saldırı sonrasında bir vatandaşın aracı ile hastaneye kaldırılan Ayten Gülerce’nin hastanedeki yaşam mücadelesi devam ederken saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden hızla uzaklaşan Zeki Avşar polis tarafından her yerde aranıyor.