Arnold Schwarzenegger ile Maria Shriver resmen boşandı

Terminatör' filmiyle hafızlara kazınan dünyaca ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, 10 yıldır ayrı olduğu eşi Maria Shriver ile resmi olarak boşandı.

Arnold Schwarzenegger ile Maria Shriver resmen boşandı

Terminatör' filmiyle hafızlara kazınan oyuncu Arnold Schwarzenegger'in hizmetçisiyle yasak aşkından çocuğunun ortaya çıkması nedeniyle Maria Shriver ile 25 yıllık evliliği 10 yıl önce bitmişti. Mal paylaşımı nedeniyle süren boşanma davası resmen sona erdi.

Dünyaca ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, 10 yıldır ayrı olduğu eşi Maria Shriver ile resmi olarak boşandı. Çiftin boşanmasının 10 yıla kadar uzamasının nedeni, boşanma anlaşması üzerinde uzlaşmaya varamamalarıydı.

İkilinin 400 milyon dolarlık mal varlığını ikiye bölerek anlaşma sağladığı öğrenildi. 1986 yılında evlenen ve 2011’de ayrılan Arnold Schwarzenegger ve Maria Shriver’ın evlenmeden önce bir sözleşme yapmadıkları biliniyor.

Hizmetçiyle yasak aşk skandalı

İkilinin ayrılığı, 74 yaşındaki Schwarzenegger’ın evlerinin uzun süreli çalışanı Mildred Baena’dan (60) yasak aşk çocuğunun ortaya çıkmasıyla gerçekleşti. Schwarzenegger’in evlilik dışı ilişkisinden doğan çocuğu Joseph Baena, şimdi 24 yaşında.

Oğlunu 15 yıl boyunca sakladı

Eski California Valisi olan Schwarzenegger, Joseph Baena’nın babası olduğunu 15 yıl boyunca sakladı. Mildred Baena da 2011’e kadar, oğlunun, şimdi eski kocası olan Rogelio Baena olduğunu söyledi.

Kaynak: Milliyet