Artık kimin kim olduğu belli olacak! WhatsApp grup konuşmalarına yepyeni özellik!

WhatsApp kullanıcılarla paylaşacağı yeni bir özellik duyurdu. Önceden grup sohbetlerinde sadece grup üyelerinin isimleri ya da telefon numaraları yazarken yeni açıklanan özelliğe göre profil fotoğrafları da ekranda görünecek.

Artık kimin kim olduğu belli olacak! WhatsApp grup konuşmalarına yepyeni özellik!

Geçtiğimiz haftalarca WABetaInfo tarafından WhatsApp'a gelecek güncellemeler hakkında açıklamalar yapılmıştı. Grup yöneticilerinin yetkilerini genişletecek özelliğin test aşamasında olduğu söylenmişti. Bu güncelleme ile beraber yeni özellikler de kullanıcılarla buluşacak gibi duruyor. 

WhatsApp uzun süredir kullanıcılar tarafından talep edilen bir özelliği test etmeye başladığını açıkladı. WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre, iOS için WhatsApp beta 22.18.0.72’de artık grup sohbetlerinde üyelerin profil fotoğrafları da olacak. 

Artık kimin kim olduğu belli olacak! WhatsApp grup konuşmalarına yepyeni özellik! - Resim : 1

Açıklanan yeni özellikle sohbetler daha kişisel hale gelebilecek. Kişilerin gruplarda kiminle konuştuğunu görmesini sağlayacak olan bu özellikle artık bir gruba mesaj atan kişinin mesajının yanında profil fotoğrafı da gözükecek. Geliştirme aşamasında olan bu özelliğin yalnızca iOS 22.18.0.70 betasına sahip kullanıcılar tarafından erişilebildiği bildirildi. Ancak özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Yayınladığı son güncellemelerle birlikte grup sohbetlerini daha da geliştirmeye odaklandığı görülen WhatsApp’ın bu özelliğin yanında yeni bir özellik üzerinde daha çalıştığı ortaya çıkmıştı. Gruplardaki yöneticiler artık grupta atılan herhangi bir mesajı silebilecek.

Kaynak: webtekno