Artvin, Rize, Trabzon, Samsun ve Ordu'nun başındaki bela ABD'de de karanlıkta ortaya çıktı. Hepsini çiğ çiğ yediler

Artvin, Rize, Trabzon, Samsun ve Ordu'nun başındaki bela, şimdi de ABD'de görüldü. Karanlıkta kalabalık sürüler halinde ortaya çıkan yaratıklar, tarladaki mahsulleri mahvetti. Tarladaki mahsullerini korumaya niyetli olan ABD'li vatandaşlar, silahlarını kapıp arazi araçlarına atladı ve sürü halindeki hayvanları resmen doğduklarına pişman ettiler. Makineli tüfekleriyle birlikte karanlığa ışık tutup önüne geleni vurdular.

Artvin, Rize, Trabzon, Samsun ve Ordu'da vatandaşların karşılarına çıkan, tarlalarını talan eden yaban domuzları, ABD'li çiftçilere bulaştı. Ancak bu yaptıkları, büyük bir hataydı. Kalabalık sürüler halinde tarlalara gelerek mahsullerine zarar veren yaban domuzlarından kurtulmak için makineli tüfeklerini kapan ABD'li çiftçiler, arazi araçlarına binip gece vakti tarlaların yolunu tuttu. Karanlığa ışık tutunca onlarca yaban domuzunun tarlalarda gezdiğini görünce üzerlerine doğru ateş açtılar. O ilginç görüntüler, sosyal medya paylaşıldıktan sonra binlerce kez izlendi. 

Artvin, Rize, Trabzon, Samsun ve Ordu'nun başındaki bela ABD'de de karanlıkta ortaya çıktı. Hepsini çiğ çiğ yediler - Resim : 1