Asansörde ölü olarak bulunmuşlardı! Detaylar ortaya çıktı

Manisa'da apartman asansöründe cansız bulunan anne-kızın boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Katilin ise komşuları olduğu belirlenirken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Asansörde ölü olarak bulunmuşlardı! Detaylar ortaya çıktı

Manisa'nın Salihli ilçesi Kocaçeşme Mahallesi'nde apartman sakini, zemin kata inmek için çağırdığı asansörde komşuları Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez'in (18) hareketsiz yattığını gördü. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrılırken Güler ile Etyemez'in hayatını kaybettiğini belirlendi.

ALTINDAN CİNAYET ÇIKTI

Cenazeler olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemi için Salihli Devlet Hastanesi'ne ardından da İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan ön incelemede vücutlarında ateşli silah ve kesici alet izi bulunmayan anne ve kızın boğularak öldürüldüğü belirlendi.

KATİL, KOMŞU ÇIKTI

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında zanlının ilçede çiftçilik yapan ve sabah saatlerinde Ankara'ya gittiği belirlenen komşuları A.Y. olduğu tespit edildi. Polis ekiplerince Ankara'da gözaltına alınan A.Y.'nin Salihli'ye getirileceği öğrenildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Devrim Güler'in fabrika işçisi ve 3 çocuk sahibi olduğu, yaşamını yitiren kızının ise lise öğrencisi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.