Genç oyuncu Asena Keskin, Bez Bebek dizisinde rol aldığı Evrim Akın hakkında şok iddialarda bulunmuştu.
Genç oyuncu, Evrim Akın’ın "Sigarayı yüzüme üfleyip 'Kanser olacaksın' diyordu. Yapım ekibi bana 'Onun ağır ilaçları var, idare et' derdi. Bana ayrıca 'Senin annenle baban boşanıyor ya... Bir de ben seni bu diziden attırırsam ne olur? Sokakta mı kalırsınız?' ” dediğini öne sürmüştü.
Keskinci, Evrim Akın'ın boşanma sürecindeki annesi ve babasını barıştırmak için harekete geçtiğini, fakat sonra üvey annesi konumuna geldiğini belirterek Akın'ın o zamandan beri babasıyla yaşadığını belirtti.
Babasıyla boşanmanın ardından görüşmediğini söyleyen Keskinci, "Bunları neden şimdi anlatıyorsun?" diye soranlara da şöyle veriyor: "Birileri mutluluk pozları veriyorsa utanmadan, 'Ben neden yaşadığım şeyleri anlatmıyorum?' dedim."
EVRİM AKIN SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Söz konusu iddialar hakkında Evrim Akın sessizliğini bozdu."Beni bilen bilir; kadın çocuk ve hayvan hakları konusunda ne kadar hassas olduğumu" diyerek sözlerine başlayan Evrim Akın, hakkında çıkan ve ardı arkası kesilmeyen iddiaların "itibar suikastı" olduğunu söyledi.
Akın, 10 gündür suskunluğunu koruyarak hazmetmeye çalıştığını belirterek, kariyeriyle oynandığını ve kendisinin iyilikten başka bir şey yapmadığını savundu.
Hakkındaki "zorbalık" ve "sigara dumanı üfleme" iddialarına sert çıkan Akın, ne kimsenin eşinden telefon istediğini ne de bir çocuğun yüzüne duman üflediğini vurguladı.
"SETTE SİGARA İÇMEK ZATEN YASAKTIR"
Sosyal medya yazışmalarının iddiaların aksini ispatladığını kaydeden Akın, "Sette sigara içmek zaten yasaktır. Hadi yaptım diyelim, Tan Sağtürk gibi çocuklarla çalışan bir isim ve rahmetli Oya Aydoğan gibi isimler buna sessiz mi kalırdı?" diyerek kendini savundu.
İddiaların kaynağı olan kişiyle ilişkisi hakkında da net bir açıklama yapan Akın, bu kişinin 2011 yılında kendisine sosyal medyadan mesaj attığını söyledi.
"BEN NE KİMSENİN YUVASINI YIKTIM NE DE BABASINDAN AYIRDIM"
2020 ya da 2021 yılında gelen duygusal mesajın ardından 6 ay sonra kendisini aradığını belirten Evrim Akın, "Evet, 3 yıldır kesintisiz olarak birlikteyiz. Ben ne kimsenin yuvasını yıktım ne de babasından ayırdım. Zaten o dönem benim de bir ilişkim vardı" diyerek ilişkisini resmen doğruladı.
"BENİM TEK SUÇUM İYİLİK YAPMAK"
Akın, tüm bu süreçte kendisini hiç bu kadar üzgün ve çaresiz hissetmediğini dile getirerek, "İftira çok kötü bir şeymiş ve ilk kez deneyimliyorum. Benim tek suçum iyilik yapmak" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.
Evrim Akın açıklamalarının ardından Instagram hesabından Asena Keskinci'yle 7 yıl önceki mesajlaşmalarını yayınladı.