Asfalt yoldaki ızgaranın altından gelen 6 çığlık sesi polisleri harekete geçirdi... Hiç vakit kaybetmeden aşağı indiler

ABD’ de yer alan Pensilvanya’da ızgaranın altından gelen çığlık sesleri polislere harekete geçirdi. Bölge sakinleri gelen 6 adet çığlık sesini duyunca hemen ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen polisler hiç vakit kaybetmeden sesin geldiği kanala indiler. Söz konusu alandan 6 adet ördek yavrusu çıkarıldı.

Asfalt yoldaki ızgaranın altından gelen 6 çığlık sesi polisleri harekete geçirdi... Hiç vakit kaybetmeden aşağı indiler

Güneydoğu Pensilvanya’da bölge sakinleri ızgaranın altından gelen 6 adet çığlık sesini duyunca hemen durumu polislere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler hiç vakit kaybetmeden ızgaranın kapağını kaldırıp aşağı doğru indi.

Asfalt yoldaki ızgaranın altından gelen 6 çığlık sesi polisleri harekete geçirdi... Hiç vakit kaybetmeden aşağı indiler - Resim : 1

ÖRDEKLER SAPASAĞLAM ÇIKARTILDI 
 
Kanala inen ekipler aşağıda 6 adet örek yavrusuyla karşılaştı. Uzun soluklu bir çalışmanın ardından bulunan ördekler sapasağlam yukarı çıkartıldı. Hayvanları kurtaran polis ekipleri sosyal medya gönderilerinde "Söylemeye gerek yok, hepsini dışarı çıkarana kadar gitmeyeceğimizi biliyorsun.  Böylece, 90 dakika sonra, 5 fırtına ızgarası kaldırıldı, bir sürü ileri geri ve biraz da avlanma, 6 ördek yavrusu da kurtarıldı ve kuluçkalarına geri döndü." ifadelerini kullandı.