Uzun süredir özel hayatını kameralardan uzak tutan Emre Altuğ, yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü ilişkisiyle ilgili sessizliğini bozdu.
Daha önce aşkını neden gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiğini açıklayan Altuğ, uzun bir aradan sonra kameralara yakalandı ve sevgilisi hakkında ilk kez bu kadar açık konuştu.
"GİZLEMEK GİBİ BİR DERDİMİZ YOK"
Altuğ, "Çok mutluyum. Nazar değsin istemiyorum. Çok iyi giden bir ilişki, üzerine de fazla konuşmak istemiyorum. Bir seneye yakındır birlikteyiz. Sanat camiasından ama çok tanıdığınızı zannetmiyorum. Bizim civarımızda ama kendisi, 'Görüntülenmek istemiyorum, şu anda gerek yok' diyor. Gizlemek gibi bir derdimiz yok. Yurt dışına gittik, geldik. Onun da rahatı yerinde, rahatsız olsun istemiyorum" dedi.
Altuğ, gizemli sevgilisinin müzisyen olmadığını ama üretmeyi sevdiğini de gülerek söyledi. "Yazı bölümünde diyelim" diye esprili konuştu.
"ÖZLEDİĞİM BİRİ"
Sevgilisini öve öve bitiremeyen Altuğ, "Akıllı, birlikte vakit geçirirken keyif aldığını bana hissettiren, benim de onunla vakit geçirirken çok keyif aldığım, beraber yazdığımız çizdiğimiz, ürettiğimiz müthiş bir arkadaşlığımız olan aynı zamanda ve de özlediğim biri" ifadelerini kullandı.
2008-2015 yılları arasında evli kalan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un Kuzey ve Uzay adında iki çocukları bulunuyor.