Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm full izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölüm tek parça izle! Aşk Mantık İntikam son bölüm izle

Aşk Mantık İntikam 16.Bölümü Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aşk Mantık İntikam son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 8 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Aşk Mantık İntikam 16.Bölüm…

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm full izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölüm tek parça izle! Aşk Mantık İntikam son bölüm izle

Aşk Mantık İntikam dizisinin 16. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Aşk Mantık İntikam 16.Bölümde: Tüm yakınları Esra için telaşlanmaya başlamışken, Esra Ozan'ın evinde baygın yatmaktadır. Ozan, Bulabileceği her yere bakar, en sonunda kendi evine gitmeye karar verir. Esra'yı orada baydgın halde bulur ve hastaneye götürür. Esra kendine geldiğinde, kendisini itenin Çağla olduğunu söylemeye hazırlanırken yeni bir tehditle karşı karşıya kalır.

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm full izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölüm tek parça izle! Aşk Mantık İntikam son bölüm izle - Resim : 1Ozan tüm olanlardan sonra çok değişmiş, herkesi ve her şeyi boş veren öfkeli bir adama dönüşmüştür. Şirketi ve işleri umursamayarak teknesinde yaşamaya başlar. Şirket bu nedenle iş kaybı ile karşı karşıya gelecek, bu durum ise Çınar'ın eline Ozan'la ilgili koz verecektir. Musa ve Esra, Ozan'ı geri dönmesi için ikna etmeye çalışırlar ancak Ozan kimseyi dinlemez. Sonunda Ozan'ın Esra'yla ilgili gördükleri kontrolünü tamamen kaybetmesine yol açar.İşte Aşk Mantık İntikam dizisinin 16.bölüm tek parça linki…

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm full izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölüm tek parça izle! Aşk Mantık İntikam son bölüm izle - Resim : 2Aşk Mantık İntikam 15. Bölümde ne oldu?

Aşk Mantık İntikam 15. Bölümde; Ozan, Esra’nın Çınar’a duyguları olduğunu söylemesiyle sarsılsa da bir yanıyla buna asla inanmak istemez. Esra ona daha aynı günün sabahında söz vermiştir, bekleyecektir boşanma işlemleri tamamlanana kadar. Ozan, Esra’nın Çınar’ı öne sürmesinin gerçek mi yoksa bir bahane mi olduğunu sorgulamayı inatla bırakmazken Esra, ailesini ve Ozan’ı korumak için kararlı davranmaya çalışır ve Ozan’dan uzak durmak için elinden geleni yapmaya devam eder.

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm full izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölüm tek parça izle! Aşk Mantık İntikam son bölüm izle - Resim : 3Bu sırada Çağla da Çınar’ı Esra’nın kendisinden hoşlandığı konusunda yüreklendirir. Çınar şirketin kutlama partisinde, Esra’nın da kendisine karşı bir şeyler hissettiğini zannederek Esra’ya açılmaya karar verir. Bu ana istemeden tanık olan Ozan, Çınar ve Esra arasında bir şey olduğunu düşünerek mahvolur.

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm full izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölüm tek parça izle! Aşk Mantık İntikam son bölüm izle - Resim : 4Esra sonunda gerçekleri Zeyno’ya anlatır. Çağla’nın tehdidine daha fazla boyun eğmeyecektir. Ozan’la konuşacak ve Çağla’nın onu ne ile tehdit ettiğini anlatacaktır. Ancak olaylar Esra’nın beklediği gibi gelişmez.

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm full izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölüm tek parça izle! Aşk Mantık İntikam son bölüm izle - Resim : 5

Aşk Mantık İntikam 16.Bölüm izle

Aşk Mantık İntikam 16.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu nedir?

Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu  şöyledir:

Esra’nın hayatı o gün gördüğü bir gazete haberi ile alt üst olur. Bir yıl önce ayrıldığı eski kocası milyon dolarlık bir şirketin sahibi olmuştur ve artık çok yakışıklı ve karizmatik görünmektedir. Boşandıktan bir yıl sonra yolları tekrar kesişen Ozan ve Esra birbirlerine karşı hala öfke doludur. Esra kırılan gururunu onarmak için Ozan’ı tekrar kendisine aşık etmeye karar verir.

Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncuları kimdir?

  • Esra Erten (Burcu Özberk)
  • Ozan Korfalı (İlhan Şen)
  • Çınar Yılmaz (Burak Yörük)
  • Çağla Yılmaz (Melisa Döngel)
  • Zümrüt Korfalı (Günay Karacaoğlu)
  • Menekşe Erten (Zeynep Kankonde)
  • Ekrem Erten (Mehmet Korhan Fırat)
  • Yalçın Erten (Süleyman Atanısev)