Aşkları herkese şok yaşatmıştı! Sude Burcu ve Mert Öcal aşkında son dakika gelişmesi

Survivor yarışmasındaki Sude Burcu ve Mert Öcal aşkı survivor yarışmacılarını olduğu gibi izleyenlere de büyük şok yaşatmıştı. En çok sinirlenen ise Son Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı olmuştu. Sude Burcu ile Mert Öcal aşkıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Aşkları herkese şok yaşatmıştı! Sude Burcu ve Mert Öcal aşkında son dakika gelişmesi

Son dakika haberine göre; Acun Medya tarafından ekranlara getirilen Survivor bitti ancak yankıları hala sürüyor. Yarışmadaki Met Öcal ile Sude Burcu’nun yakınlaşması yarışmacılara büyük şok yaşatmıştı. Ancak çiftin aralarının bozulduğu ve aşkın bittiği iddia edildi.  Bu duruma en çok sinirlenen ise Nisa Bölükbaşı olmuştu. Sebebi ise Mert Öcal’în Nisa Bölükbaşı’nın en yakın arkadaşıyla aşk yaşarken aynı zamanda Sude Burcu’yu da hayatına alması olmuştu. Survivor Panorama’ya davet edilen Mert Öcal’ın sevgilsi Sude Burcu, yasak aşkı da masaya yatırdı. Nisa Bölükbaşı’nın olayları çok abarttığını söyleyen Sude Burcu, Mert Öcal ile ilgili her şeyin yolunda olduğunu ve onu çok sevdiğini söyledi.

Ancak sosyal medyada ikilinin aralarında gerilim yaşandığını ve Sude – Mert aşkının bittiği dedikodularıyla çalkalandı. Bu duruma ise Sude Burcu’nun sosyal medyada paylaştığı bir videoya sebep olduğu bildirildi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sude Burcu, , “Fark ettim ki, sizlere hiç filtresiz bir paylaşımda bulunmamışım. O yüzden bir tane daha filtreli paylaşım yapayım dedim” sözlerini dile getirdi. O sırada lafa giren Mert Öcal ise “Aşkım, o sen değilsin ki!” yorumunda bulundu! Sude Burcu ise sevgilisine sinirlenerek; “Ya! Sus ya o benim! Benim yüzüm o” açıklamasında bulundu! Bu video sonrasında ise çiftin aralarının iyice bozulduğu iddia edildi.