Aslan, Yay, Balık ve Oğlak burcu olan arkadaşınız varsa çok şanslısınız! O özellikleri sizi mest edecek!

Cimri insanların yanı sıra eli bir hayli bonkör olan ve elini cebine koymaktan çekinmeyen kişiler vardır. Özellikle değer verdiği insan için para harcamaktan çekinmeyen bu burçları herkes çok sever. İşte astrolojiye göre en bonkör 4 burç…

Aslan, Yay, Balık ve Oğlak burcu olan arkadaşınız varsa çok şanslısınız! O özellikleri sizi mest edecek!

ASLAN BURCU

Maddi gücü yerinde olduğunda Aslan burcu en bonkör bireylerden biri oluverir. Özellikle çevresindeki insanlara maddi veya manevi olarak kol kanat germeyi seven Aslan bireyi, elini cebine atmaktan asla çekinmez. Sevdiği ve değer verdiği insan için her şeyi yapan Aslan bireyi, oldukça bonkör davranabilir.

Aslan, Yay, Balık ve Oğlak burcu olan arkadaşınız varsa çok şanslısınız! O özellikleri sizi mest edecek! - Resim : 1

YAY BURCU

Eğlenmeyi ve gezmeyi çok seven Yay burcu bireyi, yanında değer verdiği bir insan olunca oldukça bonkör davranır. Sevdiği kişinin keyfini yerini getirmek için her yolu deneyen ve bu konuda para harcamaktan çekinmeyen Yay burcu bireyi, cömert burçlar arasında yer alır, bu özellikleri onları daha sevecen yapar.

Aslan, Yay, Balık ve Oğlak burcu olan arkadaşınız varsa çok şanslısınız! O özellikleri sizi mest edecek! - Resim : 2

BALIK BURCU

Karşılıksız sevgi konusunda en cömert burç olarak bilinen Balık burcu, karşısındaki kişiyi karşılık beklemeden sevdiği için onun mutlu olması için cömertlik kokan hareketler yapabilir. Maddi gücünü sonuna kadar kullanmayı seven Balık bireyi, cebinde akrep bulunmayan ender burçlardandır.

Aslan, Yay, Balık ve Oğlak burcu olan arkadaşınız varsa çok şanslısınız! O özellikleri sizi mest edecek! - Resim : 3

OĞLAK BURCU

Maddi bir sorun olduğunda asla geri adım atmayan Oğlak bireyi, karşısındaki kişinin mutlu olacağına inanırsa elinden geleni yapar. Cömert yapısıyla karşısındaki insan gülene kadar her şeyi yapar. Bu nedenle dertlere derman olma konusunda oldukça cömerttirler.

Aslan, Yay, Balık ve Oğlak burcu olan arkadaşınız varsa çok şanslısınız! O özellikleri sizi mest edecek! - Resim : 4