Aslıhan Güner’in yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı ne zaman başlıyor? Uzak Şehrin Masalı oyuncuları ve konusu…

Aslıhan Güner ve Barış Kılıç’ın başrolünü paylaştığı Uzak Şehrin Masalı dizisi ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Büyük bir heyecanla yayınlanması beklenilen Uzak Şehrin Masalı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu da merak edildi. Peki Uzak Şehrin Masalı dizisi ne zaman başlıyor?

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören, Zeynep Eronat 

Tanıtımıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran Uzak Şehrin Masalı dizisi için geri sayım başladı. 25 Film’in yapımını üstlendiği Uzak Şehrin Masalı dizisi oyuncuları arasında Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi ünlü isimler yer alıyor. Peki, Uzak Şehrin Masalı ne zaman başlayacak?

Aslıhan Güner’in yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı ne zaman başlıyor? Uzak Şehrin Masalı oyuncuları ve konusu… - Resim : 1

UZAK ŞEHRİN MASALI DİZİSİ KONUSU

Çok yakında ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan “Uzak Şehrin Masalı”nda Umay (Aslıhan Güner); kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar. Ablası Sonay’ın (Begüm Birgören) yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi yoktur. Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat (Barış Kılıç), sınırdan kaçak olarak yurda girmiş, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi veriyordur. Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar beklemektedir…

Aslıhan Güner’in yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı ne zaman başlıyor? Uzak Şehrin Masalı oyuncuları ve konusu… - Resim : 2

UZAK ŞEHRİN MASALI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrolünde Aslıhan Güner ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Uzak Şehrin Masalı dizisi 12 Eylül Pazar günü Fox TV ekranlarında yayınlanacak. 

Aslıhan Güner’in yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı ne zaman başlıyor? Uzak Şehrin Masalı oyuncuları ve konusu… - Resim : 3

UZAK ŞEHRİN MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Uzak Şehrin Masalı dizisi çekimlerine Kars ilimizde gerçekleştirildi ancak tüm dizi Kars ilimizde çekilmeyecek. Bir çok dizide olduğu gibi ilerleyen bölümlerde çekim İstanbul'a taşınacak.İstanbul'daki çekimler ise Beykoz Kundura  Fabrikası'nda kurulan platolarda ve İstanbul Şile civarlarında gerçekleşecek.

Aslıhan Güner’in yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı ne zaman başlıyor? Uzak Şehrin Masalı oyuncuları ve konusu… - Resim : 4

UZAK ŞEHRİN MASALI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Fox Tv’de yayınlanacak Uzak Şehrin Masalı dizisi oyuncu kadrosunda birbirinde ünlü oyuncular yer alıyor.

  • Aslıhan Güner
  • Barış Kılıç
  • Timur Acar
  • Begüm Birgören
  • Zeynep Eronat 

 

Aslıhan Güner (Umay)

Son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde izlediğimiz Aslıhan Güner Uzak Şehrin Masalı dizisinde adı kesinleşen ilk oyuncu oldu. Uzak Şehrin Masalı dizisinde Umay karakterine hayat verecek olan Aslıhan Güner dizide kiminle başrolü paylaşacak ileriki günlerde kesinlik kazanacak. Aslıhan Güner yeni bir imajla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.