Astrologlar açıkladı! İşte kripto paranın yükseleceği tarih

Astrolog Yazarlar Hande Kazanova ve Öner Döşer; Ertan Özyiğit ile Kayıt Dışı programına konuk olarak gizemli sorulara yanıt arıyor.

tv100'de yayınlanan Kayıt dışı programında bu hafta Ertan Özyiğit'in konukları, Astrolog Yazarlar Hande Kazanova ve Öner Döşer oldu. 

Son dönemde hızla düşen kripto paraların yükseleceğini açıklayan ünlü astrologlar, resmen tarih verdi. 

Öner Döşer, "8 Kasım’daki ay tutulması Uranüs’te olacak. Benzer bir kripto para krizi de orada var" derken, Hande Kazanova, "Eylül ve Ekim aylarında Satürn ve Uranüs karesi yeniden devreye girecek belki orada yeniden bir hareketlenme olacak" ifadelerini kullandı.

Döşer, "Dijital paraların, kripto paraların daha değişik bir yönde gelişeceği tarif edemiyorum çok ekonomi bilmediğim için ama bu 2 yıl boyunca 2023 sonuna kadar ki döngüde daha hala burada bir türbülanslar yaşanacak" dedi.

"Bence ekonomi sistemi değişiyor" diyen Kazanova, "Bu sistemi değiştirmek adına bütün bunları yaşadığımızı düşünüyorum. Gerçekten artık bu para sisteminin, insanlığın artan gelişimi ve tüketimi ile beraber eskisi gibi sistemle yönetilebileceğini düşünmüyorum" şeklinde konuştu. 

İşte ikilinin kripto paraya yönelik değerlendirmeleri...