Astrologlar en zeki burcu açıkladı, 11 burç çılgına döndü! En zeki burç hangisi?

Bir grup astrolog yaptıkları araştırmaya göre 12 burç arasından en zeki burcu açıkladı. Zeki burçlar arasında yer aldığı bilinse de yapılan son araştırma ile birlikte bu durum kesinlik kazandı. Yapılan araştırmalar sonucunda zeka seviyeleri diğerlerine oranla daha yüksek olan o burç belli oldu. Peki, merak edilen o en zeki burç hangisi?

Astrologlar en zeki burcu açıkladı, 11 burç çılgına döndü! En zeki burç hangisi?

Bazı araştırmalar sonucunda bir grup astrolog, zeka seviyesi en yüksek olan burcu açıkladı. Diğer burçlar bu sonucu duyunca çılgına dönecek. En zeki burç hangisi? Astrologların yaptığı araştırma sonucunda en zeki burcun kova olduğu bildirildi. Peki Kova burcunun özellikleri neler?

Astrologlar en zeki burcu açıkladı, 11 burç çılgına döndü! En zeki burç hangisi? - Resim : 1

EN ZEKİ BURÇ HANGİSİ?

En zeki burçlar arasında gösterilen Kova burcu,  IQ seviyesi diğer burçlara oranla daha yüksek olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Hayal gücü oldukça geniş olan Kova burcu, özgürlüğüne ve rahatına düşkündür. Entelektüel bakış açıları ile girdikleri her ortamda büyük beğeni kazanıyorlar. Kova burcu insanları bencil değildir.

Bulundukları ortamda esprileri ve sempatik tavırlarıyla ortamdaki gerginliği tamamen alır.Hızlı düşünebilen Kova burcunun hata yapma olasılığı neredeyse yoktur.