Ata Demirer'e şok gönderme!

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu Ata Demirer ile Aslı Turanlı'nın biten ilişkisini yorumladı.

46 yaşındaki Ata Demirer geçen şubat ayında kendisinden 22 yaş küçük olan Aslı Turanlı ile yeni bir aşka yelken açtığını sosyal medyadan duyurmuş, ikili aralarındaki yaş farkı çok tartışılınca da eleştirileri esprili bir video çekerek ti'ye almışlardı. Ancak bu ilişki üç hafta sürmüştü.

Ata Demirer ile Aslı Turanlı sosyal medya hesaplarından karşılıklı olarak takipten çıkmış, paylaştıkları tüm fotoğrafları da silmişti. Aradan üç ay geçti ve Aslı Turanlı geçen cuma gecesi 01:36'da attığı tweetle şaşırttı. Genç oyuncunun kısa süre sonra sildiği paylaşımla Ata Demirer'e göndermeye yaptığı öne sürüldü.

Ata Demirer'e şok gönderme! - Resim : 1

Aslı Turanlı'nın dört yıl önce Marmara Üniversitesi, Uluslararası Ticaret ve Avrupa Birliği bölümü öğrencisiyken Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldığı ortaya çıkmıştı. Genç oyuncunun estetiksiz hali çok konuşulmuştu. 

Ata Demirer'e şok gönderme! - Resim : 2

Seren Serengil'in bu ilişkiye yorumu, "Bunlar ilk önce bu yarışmalara katılıyorlar. Bilgi yarışmaları, kutu açılışları sonra olmayınca... İki insan gerçekten birbirlerini seviyorsa, ortak değer yargıları varsa, tarzları aynıysa, çektikleri ile kendilerini ispat etmelerine yani bu videoya gerek yok. 20 yaştan fazlası gerçekten olucak gibi değil. Ata çok zor bir adam. Kimse adamın tarzı değil, onun bir sistemi var. O sistemin içine girip yaşamayı kabul edersen Ata ile bir ilişki yaşayabilirsin" şeklinde oldu. 

Cengiz Semercioğlu ise, "Ata'yı Cihangirdeki bir mekana yada Bozcaadaya koy 12 saat otursun. 24 yaşındaki bir genç kadın gezmek ve eğlenmek ister. Ata ve Aslı'nın tarzları, hayatları farklı. Ben Ata'yı hiç hatırlamıyorum geceleri bir yerlere çıksın, kulüplerden kulüplere koşsun. Ata hiç öyle bir adam değil" yorumunda bulundu.