Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü: Endişelerimiz var

Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, seçim güvenliğini konuşmak üzere CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Oğan, seçim güvenliğinde endişelerini Kılıçdaroğlu’na aktardığını ifade etti.

Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü: Endişelerimiz var

Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. İki liderin baş başa görüşmesinde seçim güvenliğini ele aldı.

Görüşme sonrası Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Oğan, basın mensuplarına açıklamada bulundu. Oğan, seçim güvenliği konusundaki endişelerini paylaşmak için CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan bir randevu talep ettiklerini belirterek, "Kendisi bu konuda Millet İttifakı olarak yapmış oldukları çalışmalardan ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapmış oldukları çalışmalardan bahsettiler. Bununla ilgili karşılıklı olarak veri alışverişinde bulunmak için arkadaşları görevlendirdik ve bu seçimin selameti için bundan sonra da diyalog kapılarını açık tutacağımızı ifade ettik" dedi.

Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü: Endişelerimiz var - Resim : 1

ÜMİT ÖZDAĞ: İNCE VE ERDOĞAN’DAN DA RANDEVU TALEP EDİLECEK

Öte yandan görüşmenin ardından sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Sayın Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu seçim güvenliği konusunda görüşme yapmışlardır. Dr. Sinan Oğan seçim güvenliği konusunda Muharrem İnce ve Recep Tayyip Erdoğan’dan da randevu talep edecektir” dedi.