Sinan Oğan'dan Muharrem İnce'ye ziyaret: "Oğan'ın endişelerine katılıyorum"

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi ziyaret etti. İkili, görüşmede seçim güvenliğini ele aldı.

Sinan Oğan'dan Muharrem İnce'ye ziyaret: "Oğan'ın endişelerine katılıyorum"

Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi ziyaret etti.

İkili, görüşmenin ardından kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

“Sayın Erdoğan’dan da randevu talep edeceğiz” diyen Oğan, “Sayın İnce’ye nazik kabulleri için teşekkür ederim. Daha önce de Sayın Kılıçdaroğlu'ndan aynı içerikle bir görüşme gerçekleştirmiştik. Bundan sonra seçim güvenliği kendisini ilgilendiriyorsa, endişelendiriyorsa bu konuda bir iş birliğine açıksa Sayın Erdoğan’dan da randevu talep edeceğiz. Randevu verirse aynı içerikle, görüşme talep edip görüşmeye gideceğiz” dedi.

İNCE: OĞAN’IN KAYGILARINI KATILIYORUM

Oğan’ın ardından açıklamalarda bulunan İnce ise, şu ifadelere yer verdi:

“Şimdi sandık güvenliğiyle ilgili yaklaşık 200 bine yaklaşan bu sandıkla ilgili hep çağrılarımız oldu. Biz yasa gereği Memleket Partisi olarak sandık kuruluna gözlemci veremiyoruz. Çünkü ilk kez seçime giriyoruz. Daha önce seçime girmiş ve ilk 5’e girmiş partiler gözlemci verebiliyor. Bizim böyle bir hakkımız yok. Biz ancak müşahit bulunduruyoruz. Tekrar sesleniyorum, CHP’ye İYİ Parti’ye tekrar sesleniyorum. Eksik olduğunuz yerler varsa gelin Memleket Partililere sizin adınıza oralarda otursunlar. Hiçbir sakınca görmüyorum. Yeter ki sandıkların güvenliğini sağlayalım.”