Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza törenine, Hatayspor Kulübü Başkan Vekili Aydın Toksöz, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin katıldı. İmza töreninin ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel "Trendyol'un desteği ile önce yürüyeceğiz sonra da koşmaya başlayacağız. Trendyol, 6 Şubat'tan beri yanımızdaydı." dedi.

Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Atakaş Hatayspor ile Trendyol Yemek arasında forma göğüs sponsorluğu için anlaşma imzalandı.TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, sponsor firmanın grup başkanı Çağlayan Çetin, Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel katıldı.

İmza töreninin ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Demirel, Hatayspor ve Hatay şehri olarak zor bir süreç geçirdiklerini ve toparlanmaya çalıştıklarını aktardı.

Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Resim : 1

VOLKAN DEMİREL: TRENDYOL'UN DESTEĞİ İLE ÖNCE YÜRÜYECEĞİZ SONRA DA KOŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ
Anlaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Çok zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde sizlerin desteği bizler için çok önemliydi. Yaşanan bu zorlu süreçte küllerinden doğan bir anka kuşu gibi ayağa kalkacağımıza inanıyoruz. Trendyol'un desteği ile önce yürüyeceğiz sonra da koşmaya başlayacağız. Trendyol, 6 Şubat'tan beri yanımızdaydı. İlk anda bölgenin ihtiyaç duyduğu yemek ve su ihtiyacını karşıladılar. Trendyol Yemek olarak gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği bu anlamda bizim için ayrıca önemli oldu" şeklinde konuştu.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ: BEN TRENDYOL'A VERDİĞİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK'nin ligden çekilme kararlarının kendilerini üzdüğünü anlatan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Atakaş Hatayspor, Trendyol ile birlikte inşallah çok daha güçlü bir şekilde aramıza dönecek. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Gençlik ve Spor Bakanımız, depremde zarar gören bu iki Süper Lig takımına sahip çıkılması konusunda bizlere hep tavsiyede bulundular. Ben, bu sahip çıkmaya duyarsız kalmayan Trendyol'a çok teşekkür ediyorum. Bunu bir reklam anlaşması olarak görmeyin. Kulüpler Birliği Vakfı da bu iki kulübümüze destek olma konusunda bana özellikle tavsiyede bulundular. Ben Trendyol'a verdiği destek için teşekkür ediyorum. İki taraf için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

ÇAĞLAYAN ÇETİN: VOLKAN HOCAMIZIN TAKIMI ÇOK İYİ YERLERE GETİRECEĞİNE GÜVENİMİZ TAM
Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin ise ilk günden itibaren Trendyol olarak deprem bölgesine ellerinden gelen yardımı yaptıklarını vurgulayarak, "Hatay ve Atakaş Hatayspor bu dönemde hepimiz için önemli bir sembol oldu. Yaptıkları ve yardım çalışmalarıyla Volkan hoca hepimiz için bir kahraman oldu. O yüzden bugün burada olmak ve sizlere destek olmak bizim için büyük bir gurur. Cumhurbaşkanımızın Hatay'a ve Hatayspor'a sahip çıkılması konusundaki tavsiyeleri, aslında hepimizin boynunun borcu. Her zaman yanınızda olacağız. Süper Lig başlıyor. Atakaş Hatayspor'un, bu birliktelikle başarılara koşacağına ve Volkan hocamızın takımı çok iyi yerlere getireceğine güvenimiz tam. Anlaşmanın hem Atakaş Hatayspor hem de Trendyol için hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde görüş belirtti.

Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Resim : 2

Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Resim : 3

Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Resim : 4

Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Resim : 5

Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Resim : 6

Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Resim : 7

Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Resim : 8

Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Resim : 9

Atakaş Hatayspor, Trendyol ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Resim : 10