Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Üsküdar, Pendik, Sancaktepe… Çok fena tepenize çökecek. O güne dikkat

Meteorolojik kaynaklar İstanbul Anadolu yakası için uyarı yaptı. Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Üsküdar, Pendik, Sancaktepe ilçelerindeki vatandaşların dikkatli olması gerekiyor.

Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Üsküdar, Pendik, Sancaktepe… Çok fena tepenize çökecek. O güne dikkat

Türkiye bir kez daha Balkanlar üzerinden gelecek soğuklarla mücadele edecek. Bu kapsamda İstanbul’daki vatandaşların Cuma ve cumartesi günü etkili olacak soğukların beraberinde getirdiği yağışa karşı dikkatli olması gerekiyor.

Söz konusu yağışların İstanbul Anadolu yakasında yağışların daha yüksek miktarda etkili olması gerekiyor. Bu doğrultuda Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ilçelerindeki vatandaşlar yağışlara karşı hazırlıklı olmalı.

CUMA VE CUMARTESİ GÜNÜ ANADOLU YAKASINDA YAĞIŞ MİKTARLARI YÜKSEK GÖRÜNÜYOR

Bu konuda Hava City isimli hesaptan yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

 “En popüler global model verileri son çıktılarında İstanbul'a cuma cumartesi günleri yağış bile vermezken, çözünürlüğü yüksek sınırlı alan modelleri her şey yerli yerinde diyor. Özellikle Anadolu yakasında miktarlar daha yüksek görünüyor. Muğla Antalya hattı sürprize hazırlanıyor.”

Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Üsküdar, Pendik, Sancaktepe… Çok fena tepenize çökecek. O güne dikkat - Resim : 1