Samuray kılıçlı vahşetin görüntüsü ortaya çıktı

Tüm Türkiye'nin kanını donduran Ataşehir'deki mimar kadına kılıçlı saldırının kamera görüntüsü ortaya çıktı. Dehşet veren görüntülerde 1 dakika boyunca kadına defalarca samuray kılıcını saplayan şüpheli kendisine engel olmak isteyenlere de kılıç gösteriyor.

Samuray kılıçlı vahşetin görüntüsü ortaya çıktı

İstanbul'a eğitim için gelen Mimar Başak Cengiz'i yolda yürürken Can Göktuğ Boz'un samuray kılıçlı saldırısına uğramış ve hayatını kaybetmişti. O anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 18.25'te kaldırımda yürüyen Boz'a yaklaşan saldırgan Boz, elindeki kılıcı kadına saplıyor. Kadın bir süre sonra can havliyle kaçmaya çalışıyor. Cengiz, yere düşerken, saldırgan kılıçla saldırmaya devam ediyor. Bu sırada olayı gören bir kişi engel olmaya çalıyor. Daha sonra otomobilden inen bir kişi ile motosikletli kurye de saldırgana mâni olmaya çalışıyor. Can Göktuğ Boz, elindeki kılıcı havaya kaldırarak, 3 kişiyi uzaklaştırıyor. 1 dakika boyunca devam eden dehşet anlarının ardından saldırgan Can Göktuğ Boz yolun karşısına geçerek uzaklaşıyor.

Görüntüye yayın yasağı getirildi

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan olay ilgili gelen yayın yasağı ve yayıncılık ilkelerimizden ötürü güvenlik kamerasına takılan görüntüleri yayınlayamıyoruz.