Atatürk Havalimanı’nda büyük buluşma! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: “İstanbul’daki bu muazzam katılım Türkiye Yüzyılı'nın şafağıdır”

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen “Büyük İstanbul Mitingi”nde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yoğun katılımla gerçekleşen mitingde, “İstanbul'daki bu muazzam katılım Türkiye Yüzyılı'nın şafağıdır” dedi.

Atatürk Havalimanı’nda büyük buluşma! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: “İstanbul’daki bu muazzam katılım Türkiye Yüzyılı'nın şafağıdır”

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi"nde, AK Parti'nin İstanbul seçmeni seçime 1 hafta kala "Türkiye Sana Emanet" diyerek buluşuyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen “Büyük İstanbul Mitingi”nde konuştu.

Bir gurur tablosu içerisinde olduklarını belirten Bakan Murat Kurum, “Biz bu güzel insanlarla, kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. Allah sizden razı olsun. Bugün bir gurur tablosunun içindeyiz. Avrupa'nın en büyük parkındayız. Şu doldurduğunuz meydana bir bakın. Bu mekân hepimize tüm dünyaya 21 yıllık sessiz devrimi, Cumhur’un destanını, AK Parti destanını anlatıyor” dedi.

 Atatürk Havalimanı’nda büyük buluşma! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: “İstanbul’daki bu muazzam katılım Türkiye Yüzyılı'nın şafağıdır” - Resim : 1

“BU SÖZ KILIÇDAROĞLU’NUN VERDİĞİ SÖZE BENZEMEZ”

11 ildeki afet bölgesinin ardından İstanbul’da 1 buçuk milyon konutun yapılacağını belirten Bakan Kurum, “3 milyon 300 bin konutu dönüştürüp sizlere sunduk. 11 ilimizdeki afet bölgemizde 650 bin ardından İstanbul'da 1 buçuk milyon yuva kuracağız. Kardeşlerimiz ile el ele verip yapacağız. Bu söz Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözlere benzemez. Bu söz Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüdür” ifadelerini kullandı.

Atatürk Havalimanı’nda büyük buluşma! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: “İstanbul’daki bu muazzam katılım Türkiye Yüzyılı'nın şafağıdır” - Resim : 2

Bakan Murat Kurum, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul'daki bu muazzam katılım Türkiye Yüzyılı'nın şafağıdır. Türk İslam coğrafyası bizi izlemektedir. Sayın cumhurbaşkanımız 16 milyon İstanbulluya 85 milyonluk büyük milletimize emanettir.”