Atatürk'ün fotoğrafıyla 19 Mayıs paylaşımı yapmıştı! Yunanlılardan milli futbolcu için skandal karar! Tepki çok büyük

Fenerbahçe’nin devre arasında Yunan ekibi Panathinaikos’a kiraladığı Samet Akaydın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda sosyal medya hesabından Atatürk fotoğrafıyla paylaşım yaptı. Paylaşımı kaldırılması istenen futbolcu, bu isteği reddedince kadro dışı bırakıldı.

Atatürk'ün fotoğrafıyla 19 Mayıs paylaşımı yapmıştı! Yunanlılardan milli futbolcu için skandal karar! Tepki çok büyük

Fenerbahçe’de gösterdiği performansla eleştirilerin odağında yer alan Samet Akaydın, daha fazla forma şansı bulabilmek için devre arasında takımdan ayrılma kararı aldı. Milli futbolcu transfer döneminde Fatih Terim’in teknik direktör olarak görevde olduğu süreçte Yunan ekibi Panathinaikos’a transfer oldu.

Atatürk'ün fotoğrafıyla 19 Mayıs paylaşımı yapmıştı! Yunanlılardan milli futbolcu için skandal karar! Tepki çok büyük - Resim : 1

ATATÜRK FOTOĞRAFLI 19 MAYIS PAYLAŞIMI YAPTI

Sezon sonunda Fenerbahçe’ye dönmesi beklenen futbolcu hakkında tepki çeken bir gelişme yaşandı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Panathinaikos, Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafıyla 19 Mayıs paylaşımı yapan Samet Akaydın'dan paylaşımını kaldırmasını istedi.

Atatürk'ün fotoğrafıyla 19 Mayıs paylaşımı yapmıştı! Yunanlılardan milli futbolcu için skandal karar! Tepki çok büyük - Resim : 2

PAYLAŞIMI KALDIRMADI, KADRO DIŞI BIRAKILDI

Paylaşımı kaldırmayan Samet Akaydın, Panathinaikos tarafından kadro dışı bırakıldı. Bu durum büyük tepki çekti. Futbolcu Türkiye'ye geri dönüyor. Kısa süre için İstanbul'da olması bekleniyor.

SAMET AKAYDIN'IN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 2.8 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki Samet Akaydın, Yunan ekibiyle 15 maça çıktı, 1 asist yaptı.