Ateş Kuşları dizisinde hesap vakti! İlk hamle geliyor, tüm günahlar tek tek açığa çıkacak!

Ateş Kuşları dizisinde heyecan tırmanıyor. Soluksuz izlenecek yeni bölümle ekranlarda olacak Ateş Kuşları bu sefer sırları ifşa edecek. Komiser Barbaros, yıllar önce verdiği sözü tutmak için ilk adımı atıyor. Peki, Ateş Kuşları’nda neler olacak? Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Ateş Kuşları dizisinde hesap vakti! İlk hamle geliyor, tüm günahlar tek tek açığa çıkacak!

Ateş Kuşları için yolun sonu mu geliyor? Barbaros ilk hamlesini yapıyor. Tüm günahlarla hesaplaşma vakti geliyor. Ekranların soluksuz izlenene yapımlarından Ateş Kuşları’nda gerilim artıyor.

Cuma akşamları atv ekranında yayınlanan Ateş Kuşları dizisinde 11. yeni bölüm yine heyecanlı olaylara sahne olacak. Gülayşe ile Barbaros arasındaki olaylar merak edilirken, Nizam’ın duygusal anları da yine izleyicileri etkileyecek.

SÖZÜNÜ TUTUYOR

Ateş Kuşları’nda  Komiser Barbaros, yıllar önce verdiği sözü tutmak için ilk adımı atarak Ateş Kuşları’nı tutuklayıp hesap soruyor.

SIRLAR AÇIĞA ÇIKIYOR!

Nizam Eyüboğlu’nun canlı yayına çıkmasından sonra Ateş Kuşları’nın sırları bir bir ortaya saçılır. Barbaros, Ateş Kuşları’nın Bahar Eyüboğlu cinayetinden de Lara’dan da haberdar olduğunu öğrenir.

HESAPLAŞMA VAKTİ!

Gülayşe’yi babasına kavuşturmak için harekete geçen Barbaros ilk hamlesini yapar. Ateş Kuşları’nı tutuklar. Şimdi Ateş Kuşları, komiser olan Barbaros Tunalı’nın karşısına çıkar. Tüm günahlarla hesaplaşma vakti geldi. Geçmişte ise Köksüzler’i büyük bir sınav bekliyor. Ailesine kavuşan Sabit’i Köksüzler nasıl bırakıp gidecek?

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen otururken dizinin başrollerinde; İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali) rol alıyor.