Athletic Bilbao - Atletico Madrid CANLI İZLE

Athletic Bilbao ile Atletico Madrid, İspanya La Liga'nın 28. haftasında karşı karşıya geliyor. Saat 15:00'te başlayan müsabaka D-Smart platformunda Spor Smart kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Athletic Bilbao - Atletico Madrid CANLI İZLE

İspanya La Liga'da korona virüsü arası sona erdi. Ligde kritik maçta Athletic Bilbao evinde Atletico Madrid'i ağırlıyor.

Zorlu derbi maçı saat 15:00'te başladı ve D-Smart platformunda Spor Smart kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maçın internet yayını ise Nesine'de.

İki ekip arasında oynanan son maçı Atletico Madrid evinde 2-0 kazanmıştı. Bilbao'daki son maçın galibi ise yine aynı skorla ev sahibi ekip olmuştu.

İspanya La Liga'da 27 hafta sonunda Athletic Bilbao'nun 37, Atletico Madrid'in 45 puanı bulunuyor.

İddia yönetimi Athletic Bilbao'nun galibiyetine 3.25, beraberliğe 2.55, Atletico Madrid'in galibiyetine ise 2.00 oran veriyor.

Atletico Madrid ile oynadığı son 13 La Liga maçının sadece birini kazanan Athletic (2B 10M), tek galibiyetini evindeki son karşılaşmada aldı (2-0).

La Liga'da oynadığı son sekiz maçın sadece ikisini kazanan Atletico Madrid (4B 2M), bu iki galibiyeti de iç sahada aldı.

Athletic forması giyen Inaki Williams'ın La Liga kariyerinde en fazla gol attığı üç takımdan biri Atletico Madrid (4; Real Betis ve Real Sociedad ile birlikte).