Atilla Szalai’nin babasından transfer açıklaması! Rakam bile verdi: “Fenerbahçe isterse başka kulüp vermeyebilir”

Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai’nin babası oğlunun durumu hakkında konuştu. Baba Szalai, oğlunun Fenerbahçe ile 2 yıl sözleşmesi olduğunu anımsatarak, “Attila için ne kadar bonservis isteyeceği konusu Fenerbahçe'ye kalmış. Örneğin; Fenerbahçe 20 milyon euro bonservis isterse bunu başka bir kulüp vermeyebilir. Çünkü o sonuçta bir defans oyuncusu, forvet değil” dedi.

Atilla Szalai’nin babasından transfer açıklaması! Rakam bile verdi: “Fenerbahçe isterse başka kulüp vermeyebilir”

Fenerbahçe’nin Macar stoperi Atilla Szalai’nin babası Macaristan'da yayın Sportsradio'nun 'Hazafutas' isimli programda açıklamalarda bulundu.

Baba Szalai, "Oğlum bir gol attığında, bu galibiyet golü de olursa, ya donup kalıyorum ya ağlıyorum ya da sevinçten zıplıyorum. O anki ruh halime göre değişiyor. Keşke her anne baba benim gibi bir mutluluk yaşasa” dedi.

Atilla Szalai’nin babasından transfer açıklaması! Rakam bile verdi: “Fenerbahçe isterse başka kulüp vermeyebilir” - Resim : 1

"HER YAZ ÇOK CİDDİ TRANSFER TEKLİFLERİ OLUYOR"

Oğluna transfer teklifleri geldiğini ifade eden baba Szalai, "Her yaz çok ciddi transfer teklifleri oluyor ama size tüm gerçeği söyleyemem. Attila, şu anda Fenerbahçe'ye konsantre olmak istiyor” diye konuştu.

"ATTİLA İÇİN NE KADAR BONSERVİS İSTEYECEĞİ KONUSU FENERBAHÇE'YE KALMIŞ"

Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansının devam ettiğine vurgu yapan baba Szalai şunları söyledi:

“Çünkü şampiyonluk şansları devam ediyor. Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin bitimine 2 yıl var. Attila için ne kadar bonservis isteyeceği konusu Fenerbahçe'ye kalmış. Örneğin; Fenerbahçe 20 milyon euro bonservis isterse bunu başka bir kulüp vermeyebilir. Çünkü o sonuçta bir defans oyuncusu, forvet değil.”

"PARAYLA İLGİLENMEDİK"

Baba Attila Szalai, "Ne oğlum ne ben hiçbir zaman parayla ilgilenmedik. Bir transfer söz konusuysa, içinizde bir mutluluk mu yoksa ilgisizlik mi hissettiğinizi düşünmeniz gerekir." açıklamasında bulundu.

Atilla Szalai’nin babasından transfer açıklaması! Rakam bile verdi: “Fenerbahçe isterse başka kulüp vermeyebilir” - Resim : 2

"BUNDESLİGA VEYA PREMİER LİG EN DOĞRU SEÇENEK OLABİLİR"

Attila Szalai'nin babası oğlunun transfer olabileceği takımlar hakkında bilgi vererek şunları kaydetti:

 "Attila birçok takımda oynayabilir. Düşünülebilecek birçok kulüp var... Fenerbahçe'den sonra direkt Bayern Münih ya da Borussia Dortmund'un ilk aşamada gidebileceği bir kulüp olduğunu düşünmüyorum. Bunun yerine sürekli oynayabileceği ve kendini geliştirmeye devam edebileceği bir Bundesliga veya Premier Lig orta sıra takımı en doğru seçenek olabilir."