Atilla Taş'tan 'Susamam'dan çekilen Defkhan'a eleştiri

Şarkıcı Atilla Taş, 'Susamam' adlı şarkının 'Gurbet' bölümünü seslendiren Defkhan'ın projeden çekilmesi kararını Twitter'dan yaptığı açıklamasıyla eleştirdi. Atila Taş, "Kardeş güzel bir şarkı yapmışsınız, dursana arkasında! Bak ben Çökelek diye şarkı yaptım halâ arkasındayım" dedi.

Atilla Taş'tan 'Susamam'dan çekilen Defkhan'a eleştiri

Sözleriyle büyük yankı uyandıran ve sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ‘Susamam’ şarkısında ‘Gurbet’ bölümünü seslendiren Defkhan projen çekildiğini açıklamıştı.

Defkhan, Twitter’dan yapmış olduğu açıklamada ayrılma sebebini projenin ‘siyasi ivme kazanması’nı göstermişti.

Defkhan Twitter’dan şu açıklamayı yaptı;

“Selam dostlar... Susamam adlı parçanın kazandığı siyasi ivme sebebi ile Parçadan ve Projeden ayrıldığımı belirtmek istiyorum. Açıklamayı bu denli geç yapmamın sebebi , olayı şahsi şova çevirmek istemediğim ve size karşı beslediğim derin saygı ve sevgimdendir.”

Atilla Taş'tan 'Susamam'dan çekilen Defkhan'a eleştiri - Resim : 1

“Bak ben Çökelek diye şarkı yaptım, hâlâ arkasındayım”

Şarkıcı Atilla Taş ise Defkhan’ın bu kararını Twitter’dan yaptığı açıklamasıyla eleştirdi.

Atilla taş yaptığı açıklamasında, “Kardeş güzel bir şarkı yapmışsınız, dursana arkasında! Bak ben Çökelek diye şarkı yaptım halâ arkasındayım. Şeref ve haysiyet her korkudan üstündür. Yattığım kadarın fazlasını yatsam, gene de susmam!” ifadelerini kullandı.

Kardeş güzel bir şarkı yapmışsınız, dursana arkasında! Bak ben Çökelek diye şarkı yaptım halâ arkasındayım. Şeref ve haysiyet her korkudan üstündür. Yattığım kadarın fazlasını yatsam, gene de susmam! https://t.co/1jP7oVwVlb

Şanışer mahlaslı rapçi Sarp Palaur ile birlikte 17 sanatçısının seslendirdiği “Susamam” isimli şarkıya suç duyurusunda bulunulduğu ortaya çıkmıştı.