ATM'ler 65 yaş üstünün kredi kartlarını yutmaya başladı

Salgın tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların bankamatiklerden para çekme saatlerinin de kısıtlanacak olması iddiaları sosyal medyada gündem oldu.

ATM'ler 65 yaş üstünün kredi kartlarını yutmaya başladı

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yasak olmasına rağmen sokaklarda görüntülenen 65 yaş üstü vatandaşlar için sosyal medyada ortaya atılan iddia gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları, 10.00 ile 13.00 saatleri dışında para çekmeleri durumunda bankamatiklerin kartları yuttuğunu öne sürdü. Çok sayıda yorumcu da böyle bir şeyle karşılaştığını ve bu durumun yeni bir korona tedbiri olabileceğini söyledi.

Bir kullanıcının Twitter hesabından, "65 yaş üzeri bankamatikten parayı 10.00 13.00 arası çekebilecekmiş. Yoksa bankamatik kartı yutacakmış. Arkadaş bu doğru mu bilmiyorum ama çok saçma değil mi? Acil paraya ihtiyaç oldu, bana verdi kartı, ben çektim mesela. Veya hasta oldu, nakit lazım oldu gece yarısı, ölsün mü?" iddiasını gündeme getirmesiyle sosyal medya bir anda karıştı.

ATM'ler 65 yaş üstünün kredi kartlarını yutmaya başladı - Resim : 1ATM'ler 65 yaş üstünün kredi kartlarını yutmaya başladı - Resim : 2ATM'ler 65 yaş üstünün kredi kartlarını yutmaya başladı - Resim : 3