Attığı gollerle Galatasaray’a hayat vermişti! 37 yaşındaki Gomis kararını verdi!

Galatasaray’ın 37 yaşındaki tecrübeli forveti, Bafetimbi Gomis’in bir sezon daha sarı kırmızılı takımda kalmak istediği belirtildi. Yıldız futbolcu hakkındaki karar, sezon sonunda verilecek.

Attığı gollerle Galatasaray’a hayat vermişti! 37 yaşındaki Gomis kararını verdi!

Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon devre arasında Al-Hilal takımından kadrosuna kattığı Fransız golcü Bafetimbi Gomis, 37 yaşına rağmen formunu koruyor. Icardi’nin formsuz olduğu dönemde attığı gollerle sarı kırmızılı takıma hayat veren tecrübeli golcü, geleceği hakkında karar verdi.

Attığı gollerle Galatasaray’a hayat vermişti! 37 yaşındaki Gomis kararını verdi! - Resim : 1

Milliyet’in haberine göre kontratı sezon sonunda bitecek olan golcü futbolcu, bir sezon daha Galatasaray’da kalmak istiyor.  Gomis’in, ikinci kez geldiği Galatasaray’da çok mutlu olduğu ve kariyerini burada sürdürmek istediği bildirildi.

KARAR SEZON SONUNDA VERİLECEK

Tecrübeli futbolcudan çok memnun olan Teknik Direktör Okan Buruk’un ise ilerleyen yaşı nedeniyle Gomis’le ilgili kararını sezon sonunda vereceği belirtildi. Buruk’un, uygun mali şartlarda Gomis’i, en kötü olasılıkla üçüncü forvet olarak değerlendirebileceği kaydedildi.

Attığı gollerle Galatasaray’a hayat vermişti! 37 yaşındaki Gomis kararını verdi! - Resim : 2

KADRODA TUTULABİLİR

Diğer taraftan, önümüzdeki sezon Avrupa takviminin erken başlayacak olması nedeniyle de forvet hattında hazırlıksız yakalanmamak isteyen Teknik Direktör Buruk’un, Gomis’i tutabileceği bildirildi.

Attığı gollerle Galatasaray’a hayat vermişti! 37 yaşındaki Gomis kararını verdi! - Resim : 3

GOMİS'İN PERFORMANSI

Sezon başında özellikle attığı gollerle Galatasaray’ı taşıyan Fransız golcü, ligde 19 maçta 635 dakika forma giyerken, 8 gole imza attı. Gomis, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 gol attı. Yıldız futbolcu, toplamda 25 maça çıktı, 10 gol, 3 asistlik performans sergiledi.