ATV ekranlarında yayımlanan Kardeşlerim dizisinde sihir bozuldu

ATV'nin en yeni dizisi olan Kardeşlerim cumartesi akşamlarının en çok konuşulan yapımlarından biri oldu. Özellikle ilk bölümleri ile tüm dengeleri değiştiren dizinin 11. son bölümünde işler biraz karıştı.

ATV ekranlarında yayımlanan Kardeşlerim dizisinde sihir bozuldu

Cumartesi akşamları reyting savaşını iyice kızıştıran ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim yayınlanan her bölümü ile sosyal medyanın konusu olmayı başarıyor. Kardeşlerim'in 12. yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük ses getirdi ama dizide ters giden bir şeyler var...

Anne ve babalarını kaybetmiş, birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş Kadir, Ömer, Asiye ve Emel'in acılarla dolu hayatının anlatıldığı dizide daha çok genç ve yetenekli oyuncular yer alıyor. 

Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgın Çoşkun, Gözde Türker gibi genç isimlerinde yanı sıra kadroda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy gibi isimler de yer alıyor. 

Dizinin reyting listelerindeki son durumu akılları karıştırdı

Dün akşam son bölümü ile seyircisi ile buluşan dizi Kardeşlerim, yine izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Seyirciyi ekran başına kilitleyen dizide şaşkınlık veren ilginç olaylar yaşandı.  Fakat dizinin reyting listelerindeki son durumu akılları karıştırdı. 

Özellikle son haftalarda reyting listelerinde zirvedeki bayrağı kimselere kaptırmayan Kardeşlerim'de işler tersine döndü. 

Gönül Dağı dizisinden son haftalarda birinciliği alan, tüm kişiler kategorisinde zirveye adını yazdıran Kardeşlerim, bu hafta yaşanan düşüş ile birlikte zirveyi de kaybetti. 

Total ve ABC1’de ikincilikler elde eden ATV dizisi, AB grubunda ise 4.sırada yer aldı. Bir hafta içinde yaşanan bu düşüş şok etkisi yarattı. 

Hikayesi ile ve genç oyuncuların iyi performansları ile öne çıkan Kardeşlerim dizisinde 12. yeni bölüm 8 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Kardeşlerim nerede çekildi?

Kardeşlerim dizisinin okul sahnelerinin nerede çekildiği sorgulanıyor. Yapımına NGM'nin imza attığı Kardeşlerim dizisi İstanbul Fatih'te çekiliyor. Dizinin diğer sahneleri de İstanbul’da birçok farklı ilçede de çekiliyor. Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin birbirine tutunarak verdiği hayat mücadelesini anlatan dizide, kardeşlerin ailesiyle yaşadıkları ev İstanbul Balat’ta yer alıyor. İstanbul Balat’ta yer alan bu iki katlı müstakil ev daha önce Canevim dizisinde de kullanılmıştı. Şimdi ise Kardeşlerim dizisinde kullanılıyor.

Kardeşlerim dizisi uyarlama mı: NGM yapım tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta yeni bölümü ile ATV’de izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.