ATV ile 40 metrelik uçuruma yuvarlandılar

Bursa'da Uludağ eteklerine iftar için gelen iki kişi arkadaşlarından ayrıldıktan sonra ATV ile çıktıkları gezintide 40 metrelik uçuruma yuvarlandılar. Feci olayda Görkem Sarıkaya yaşamını yitirdi, aracın sürücüsü Mustafa Parmak ise ağır yaralandı.

ATV ile 40 metrelik uçuruma yuvarlandılar

Bursa'nın Kestel ilçesinde, 6 kişilik sağlık çalışanlarından oluşan bir grup iftar için  Uludağ eteklerine geldiler. İftardan sonra Görkem Sarıkaya ve Mustafa Parmak  ATV ile gezintiye çıkmaya karar verdi.  Ancak Mustafa Parmak'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ATV 40 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

Durumu farkeden diğer gençler hemen sağlık ve jandarma ekipleri çağırdı. Kısa sürede bölgeye gelen AFAD, UMKE, Nilüfer Arama Kurtarma, AKUT ve İtfaiye ekipleri, kurdukları halatlı sistemle uçuruma indi. ATV'de bulunan Görkem Sarıkaya, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağır yaralanan sürücü Mustafa Parmak ise Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sarıkaya'nın cansız bedeni, Bursa Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.