Kim Milyoner Olmak ister yarışmasında unutulmaz an! Yüzünün şekli değişti

Çok izlenen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, Canan Esin Sağlam adı yarışmacı doğru yanıt veremediği anladığı andaki yüz ifadesi sosyal medyanın diline düştü.

Kim Milyoner Olmak ister yarışmasında unutulmaz an! Yüzünün şekli değişti

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, Canan Esin Sağlam "Seksen Günde Devrialem" sorusunda doğru yanıtı bulamadı. Yarışmacı iki jokerini kullanmasına rağmen doğru yanıtı bulamadığını anladığında ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Uzun süredir oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı bir program yaşandı. Yarışmaya katılan Canan Esin Sağlam isimli yarışmacı, başarılı bir performans sergiledi ve baraj sorusuna kadar geldi. Yarışmacı büyük ödüle 4 adım kala öyle bir soruda elendi ki kendisi de yanıta şaştı kaldı.

Yarışmacının karşısına 'Hangisi Jules Verne'in "Seksen Günde Devrialem" adlı romanında anlatılan dünya turu boyunca ulaşım için kullanılanlardan biri değildir?' sorusu çıktı.

Şıklar arasında, 'A- Kızak', 'B- Sıcak hava balonu', 'C- Fil', 'D- Vapur' yer aldı.

İki jokerini de yakınca güzel gülüşü kayboldu

Yarışmacı önce telefonla joker hakkını kullandı. Telefon joker hakkında emin olamayan yarışmacı, çift joker hakkını kullandı.

Sağlam, ilk hakkını 'A- Kızak' şıkkından yana kullandı. Ardından da 'D- Vapur' şıkkını seçti.

Yarışmacı yanlış cevabı seçti. Yanlış cevabı veren yarışmacı yarışmadan elendi.

Doğru cevabı gören yarışmacı şaşkınlığını gizleyemezken, yarışmadan 30 bin TL alarak veda etti.