ATV ve Kanal D'de yayınlanan iki dizinin hayranlarına kötü haber... Reytinglerden çakıldılar, alarm zilleri çalıyor

ATV ve Kanal D ekranlarında yayınlanan iki dizinin hayranlarına kötü haber geldi. Bir Küçük Gün Işığı ve Veda Mektubu dizilerinin son bölümleri reytinglerde istenilen seviyeye oturamadı. Bu durumun dizilerin geleceği açısından belirleyici olması bekleniyor.

ATV ve Kanal D'de yayınlanan iki dizinin hayranlarına kötü haber... Reytinglerden çakıldılar, alarm zilleri çalıyor

Son dönemde başarılı dizileriyle öne çıkan ATV ve Kanal D'de yayınlanan iki dizi için alarm zilleri çalıyor. 

Televizyon Gazetesi'nde yer alan özel habere göre Atv’nin sezon başında iyi bir çıkış yapan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin reytingleri ise alarm zilleri çalıyor. Sezonun sonuna doğru yaklaşılırken dizinin izleyici kitlesi bir hayli azaldı. Tüm kişiler kategorisinde de ortalamanın altına gelen reytingler ile birlikte sıkıntılı bir süreç başladı. Dizinin yayınlanan 28. bölümü tüm kişilerde sekizinci olurken, AB’de günü 30. olarak tamamladı ve ABC1’de de 17. olabildi.

GÜÇLÜ KADROSUNA RAĞMEN BEKLENENİ VEREMEDİ 

Kanal D’nin güçlü hikayesi ve etkili oyuncu kadrosuna rağmen Veda Mektubu dizisinden de beklediği reytingleri bulamadığı gözüküyor. Ortalamanın altında gelmeye devam eden oranlar can sıkıcı. AB grubunda günü beşinci bitirse de tüm kişilerde 13. olan dizi, ABC1 grubunda ise 12.’lik elde edebildi.