Kardeşlerim dizisinin Suzan'ı Ahu Yağtu'nun son pozu gündem oldu!

ATV'nin iddialı yeni projesi Kardeşlerim dizisinde Suzan karakterine can veren ünlü oyuncu Ahu Yağtu'nun son pozu gündem oldu. Yağtu'ya beğeni yağdı.

Kardeşlerim dizisinin Suzan'ı Ahu Yağtu'nun son pozu gündem oldu!

ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim dizisinde Suzan rolünü canlandıran  Ahu Yağtu, Paris Moda Haftası'na damgasını vurdu.

Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy ve Ahu Yağtu gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisi konuşulmaya devam ediyor.

Uzun bir süre ekranlarda yer almayan Ahu Yağtu, Kardeşlerim dizisiyle bomba bir dönüş yakaladı. Kardeşlerim dizisinde Suzan karakteriyle Ahu Yağtu, kocasından bulamadığı sevgiyi dışarıda arayan, kırılgan ve duygusal bir kadına hayat veriyor. 

Damga vurdu

Instagram'da binlerce takipçisi olan güzel oyuncu, zaman zaman pozlarıyla adından söz ettiriyor. Ahu Yağtu'nun oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ve fit fiziği de konuşulunca geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na damga vuran isimlerden biri oldu.

Kardeşlerim dizisinin Suzan'ı Ahu Yağtu'nun son pozu gündem oldu! - Resim : 1Selma Ergeç, Ahu Yağtu ve Candan Erçetin gibi isimlerle moda şovu yaşandı. Tasarımcılar Ece Ege ve Ayşe Ege’nin markası Dice Kayek, bu sene moda filmiyle koleksiyonunu tanıttı. 

Tanıtımdaki isimlerden biri de Kardeşlerim dizisinin Suzan'ı Ahu Yağtu idi. Defile yerine kısa film tadında çevrimiçi yayımlanan tanıtımda Ahu Yağtu, saç imajı, kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti.

Paris Moda Haftası'ndaki halinden bir kareyi de sosyal medya hesabı Instagram'da paylaşınca ortalık yıkıldı. Ahu Yağtu, paylaştığı bu fotoğrafla görenleri şaşırttı.

Yalnızca Paris Moda Haftası'na damgasını vurmakla kalmayan Ahu Yağtu, Instagram'a da damga vurdu.