Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? James Cameron'ın Avatar 2 filminin adı ne?

Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? sorusu film severler tarafından ilgiyle araştırılıyor. Avatar'ın devam filmi Avatar 2 'nin vizyon tarihi belli oldu. Bunun yanı sıra filmin isminin ne olacağı da açıklandı. Peki, James Cameron'ın Avatar 2 filminin adı ne?

Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? James Cameron'ın Avatar 2 filminin adı ne?

Dünyaca ünlü yönetmen James Cameron'un Avatar serisinin 2. filminin vizyon tarihi belli oldu. 2009 yılında destansı bilim kurgu filmi "Avatar" yayınlanmış ve izlenme rekoru kırmıştı. Uzun zamandır beklenen Avatar'ın devam filmi Avatar 2'nin ne zaman vizyona gireceği ve adının ne olacağı açıklandı. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? Pandemi dolayısıyla yayın tarihi ertelenen filmin adının ne olduğu da merak edildi.  James Cameron'ın Avatar 2 filminin adı ne? İşte tüm detaylar...

Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? James Cameron'ın Avatar 2 filminin adı ne? - Resim : 1

AVATAR 2 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

James Cameron'ın Avatar filmi 2009 yılında izleyici karşısına çıktı. 13 yılın ardından ikinci film sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Avatar 2 filminin ne zaman vizyona gireceği ve ilk fragmanının ne zaman yayınlanacağı da belli oldu. İki yıl önce çekimleri tamamlanmış olan fakat pandemi nedeniyle vizyona giremeyen Avatar 2, 16 Aralık 2022 tarihinde hayranları karşısına çıkacak.

Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? James Cameron'ın Avatar 2 filminin adı ne? - Resim : 2

Filmin yönetmen ve yapımcısı James Cameron, katıldığı CinemaCon’a etkinliğinde filmin ilk fragmanının ise Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi sırasında sinemalarda yayınlanacağını duyurdu.

Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? James Cameron'ın Avatar 2 filminin adı ne? - Resim : 3

AVATAR 2 FİLMİNİN ADI NE?

Yine aynı etkinlikte James Cameron Avatar 2 filminin adının ne olacağını da açıkladı. Avatar 2, Avatar: The Way of Water (Avatar: Suyun Yolu) adıyla izleyici karşısına çıkacak.

AVATAR 2 FİLMİNİN KONUSU NE?

Avatar filminde Pandora adında uzaktaki bir gezegenin kaynaklarını sömürmek için kurulan askeri Avatar programını anlatıyordu. Filmde; yarı-felçli bir savaş gazisi olan Jake Sully, kendilerine özgü dilleri ve kültürü olan, barış ve doğa ile örtülü bir çevrede yaşayan Na'vi halkının arasına gönderilir. Askeri bir şirket uzaktaki bu gezegeni ve barındırdığı kaynaklaro incelemek üzere AVATAR adlı bir program oluşturmuştur.

Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? James Cameron'ın Avatar 2 filminin adı ne? - Resim : 5

"Avatar" filmi, 2010'da En İyi Sinematografi, En İyi Görsel Efekt ve En İyi Yönetmen olmak üzere üç Oscar ödülü kazanmıştı. Avatar: The Way of Water (Avatar: Suyun Yolu) filmi ise ilk filmin kaldığı yerden devam ediyor. Bu sefer ana karakterimiz, tanıdık bir tehdide karşı bir kez daha Pandora'yı savunmak ve diğer kabileleri bir araya getirmek zorundadır.