AVM'de bıçaklı saldırgan paniği! Kalabalığın içinde sağa sola savurdu! Vatandaşlar linç etti

İstanbul Ümraniye'de bulunan bir AVM'de elindeki bıçağı sağa sola sallayan saldırgan, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Kendisine müdahale için gelen bir güvenlik görevlisini bacağından yaralayan saldırgan, çevredekiler tarafından tekme tokat dövüldü. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Ümraniye'de bulunan bir AVM'de kalabalığın içinde elinde bulunan bıçağı sağa sola savurmaya başlayan saldırgan, bir güvenlik görevlisini yaraladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay Salı günü akşam saatlerinde Ümraniye'de bulunan bir alışveriş merkezinde yaşandı. Bir kişi, elindeki bıçakla alışveriş merkezinde yürümeye başladı. Kalabalığın içinde elindeki bıçağı etrafa savurarak ilerleyen şüpheliye AVM'nin güvenlik görevlileri müdahale etmek istedi.

Fakat şüpheli, güvenlik görevlileri ile tartışmaya başladı. AVM içinde ilerleyen şüpheli, etkisiz hale getirilmeye çalışıldığı esnada bir güvenlik görevlisi bacağından yaralandı. Yaşanan arbedeye vatandaşlar da dahil oldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

AVM yönetimi şüpheliden şikayetçi olurken, yaralı güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı.