Avrupa kupalarında kura heyecanı: Tüm gözler o saatlere çevrilecek!

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde çeyrek, yarı ve final etaplarındaki eşleşmeler yarın yapılacak kura çekimiyle belirlenecek. Şampiyonlar Ligi'nde (TSİ) 14.00'te, Avrupa Ligi'nde (TSİ) 15.00'te, Avrupa Konferans Ligi'nde ise (TSİ) 16.00'da başlayacak.

Avrupa kupalarında kura heyecanı: Tüm gözler o saatlere çevrilecek!

Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en önemli turnuvaları olan UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde kura heyecanı yaşanacak. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde yapılacak kura ile çeyrek final, yarı final ve final etaplarındaki eşleşmeler belirlenecek.

KURA SAATLERİ

Kura töreni, Şampiyonlar Ligi'nde (TSİ) 14.00'te, Avrupa Ligi'nde (TSİ) 15.00'te, Avrupa Konferans Ligi'nde ise (TSİ) 16.00'da başlayacak.

Avrupa kupalarında kura heyecanı: Tüm gözler o saatlere çevrilecek! - Resim : 1

AYNI ÜLKEDEN TAKIMLAR EŞLEŞEBİLECEK

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, aynı ülke takımlarının birbiriyle eşleşmesine ilişkin herhangi bir kısıtlama olmayacak. Diğer iki turnuvada eşleşme kısıtlaması olması halinde, tören öncesinde açıklanacak.

FENERBAHÇE VE SİVASSPOR TURU GEÇERSE KURADA YER ALACAK

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Demir Grup Sivasspor'un kuralara katılım durumu, bu akşam rakipleriyle oynayacakları maçlarda alacakları sonuca göre belli olacak.

Müsabakalarına evinde çıkacak Türk takımlarından Fenerbahçe, İspanya temsilcisi Sevilla'yla; Demir Grup Sivasspor ise İtalya'nın Fiorentina takımıyla TSİ 20.45'te karşılaşacak.