Avrupa zaman verdi. İstanbul-Yalova-Kocaeli üçgenine dikkat. Aksiyonlu saatler yaşanacak

Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi (ECMWF) tarafından yapılan değerlendirmelere göre Marmara Bölgesi’nde kuvvetli yağış etkili olacak. İstanbul-Yalova-Kocaeli üçgeninde bu yağışlarla birlikte aksiyonlu saatler yaşanabilir. Bu konuda zaman da verildi.

Avrupa zaman verdi. İstanbul-Yalova-Kocaeli üçgenine dikkat. Aksiyonlu saatler yaşanacak

Türkiye’ye Balkanlar üzerinden yeni bir soğuk hava dalgası geliyor. Bu dalga beraberinde Marmara Bölgesi’ne yağış getirecek. Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi (ECMWF) tarafından yapılan değerlendirmelere göre yağışlar Cuma öğleden sonra başlayacak ve cumartesi gününün sonuna kadar devam edecek.

Yağışlar, İstanbul-Yalova-Kocaeli üçgeninde aksiyonlu saatler yaşatabilir. Vatandaşların bu yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Avrupa zaman verdi. İstanbul-Yalova-Kocaeli üçgenine dikkat. Aksiyonlu saatler yaşanacak - Resim : 1

"İSTANBUL-YALOVA-KOCAELİ ÜÇGENİNDE AKSİYONLU SAATLER YAŞANMA İHTİMALİ YÜKSEK"

Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi’nin tahminin yer aldığı haritanın paylaşıldığı Hava City isimli hesaptan yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Artık son güncellemeler. ECMWF 12z verilerine göre Cuma öğleden sonrası ile Cumartesi akşamı arası İstanbul-Yalova-Kocaeli üçgeninde aksiyonlu saatler yaşanma ihtimali yüksek!”

Avrupa zaman verdi. İstanbul-Yalova-Kocaeli üçgenine dikkat. Aksiyonlu saatler yaşanacak - Resim : 2

Avrupa zaman verdi. İstanbul-Yalova-Kocaeli üçgenine dikkat. Aksiyonlu saatler yaşanacak - Resim : 3