Ruh koridoru iddiası! "3 yaşındaki çocuğu korudu"

Avustralya'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk çamur yiyerek hayatta kaldı. Çocuğun ailesi güvende ve iyi bulunmasının bir mucize olduğunu, duanın gücünün ve inançlarının bir yansıması olduğunu savunarak bir meleğin çocuğu koruduğunu söyledi.

Ruh koridoru iddiası! "3 yaşındaki çocuğu korudu"

Avustralya'da üç yaşındak Aj Elfalak isimli bir çocuk ortadan kayboldu. Üç gün sonra bulunan çocuğun görüntülerini çeken polis helikopteri, çocuğun çamur yediği anları kaydetti.

Ancak görüntüleri izleyen çocuğun Ortodoks Hristiyan ailesi sol tarafta kayalarda gizlenmiş bir melek gördüklerini iddia etti. Sözü edilen fotoğraf sosyal medyada ve paranormal aktivite gruplarında dolaştı.

Çocuğun ailesi güvende ve iyi bulunmasının bir mucize olduğunu, duanın gücünün ve inançlarının bir yansıması olduğunu savundu.

 Bir polis kaynağı, kurtarıldıktan sonraki günlerde çocuğun vahşi doğada yaşamına yönelik yakın tehdidi işlemediği için otizmli olmasının muhtemelen onu hayatta tutmaya yardımcı olduğunu söyledi.

Bir müfettiş, "Gerçek şu ki, kaybolduğunu bilmiyordu... bu yüzden korkmadı, panik yapmadı. Yorgunsa, uyur... suya erişimi vardı, bu da çalılarda hayatta kalmak için büyük bir şey." diyerek ailenin iddiasına yanıt verdi. Çocuğun annesi ise bu sözleri dikkate almayarak Aj'ın kesinlikle kaybolduğunu bildiğini söyledi.

Aileye, 2020'de dondurma almaya giderken sarhoş bir sürücünün onları ezmesi sonucu trajik bir şekilde öldürülen üç çocuğun annesi Leila Abdallah da bir Zoom dua oturumuna katıldı. Abdallah iki oğluna atıfta bulunarak, "Alex ve Michael her gün çiftliğinize gelip AJ ile oynamak istiyorlar" dedi. 

İki aile hiç tanışmadı, ancak ortak travmaları üzerine bağ kurduktan sonra birbirlerine çekildiklerini söyledi.