Ay, Terazi burcunda! Koç, boğa ve ikizler burcu...

Ayın terazi burcundaki hareketi devam ederken astrolojiye merakı olanlar kendi burçlarının bu durumdan nasıl etkileneceğini araştırıyor. Astrolog Murat İpek, 18 Aralık 2022 burç yorumlarını kaleme aldı. İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Ay, Terazi burcunda! Koç, boğa ve ikizler burcu...

Ay, Terazi burcundaki seyrine devam ederekn Astrolog Murat İpek'ten 18 Aralık 2022 günlük burç yorumları geldi. İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Murat İpek'in yorumlarına göre; farklı görüşlerle ortak bir paydada buluşacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz, uyum teması ön planda.

KOÇ

Bugün sağlık konusunda başlangıçlara girişebilirsiniz. Ve bazı estetik mevzular dikkatinizi çekebilir. Uzun süredir ilk defa kariyerle ilgili iyi gelişmeler olabilir.

BOĞA

Kendinizi yapmanız gerekenlere konsantre etmenizde fayda var. Biraz içe dönük olmanız mümkün. Gönül meselelerinde enteresan sözler duyabilirsiniz.

İKİZLER

Bugün iş konusunda öteden beri gelen karmaşaya olumlu bir çözüm geliştirmeniz mümkün duruyor. Özellikle aile içinden gelebilecek yardımlar varsa kabul edin.

YENGEÇ

Yurtdışı, yabancı ülkeler ve varsa işiniz bu konularda enteresan gelişmeler sizi bekleyebilir. Özellikle eğitim konusunda bugün yapacaklarınızı yapın iyi bir gün.

ASLAN

Bugün sosyal konularda yardımcı ve eli açık bir şekilde bulabilirsiniz. Çok konuşmalar ve yardımlaşma üzerine fazlasıyla muhabbet dönebilir.       

BAŞAK

Uzun süredir yaşadığınız kariyer kaosunda artık sonlara geldiniz ve artık çözüm konusunda gerçek adımlar atmanız söz konusu olabilir. Fırsatları kaçırmayın.

TERAZİ

Bugün duygusal hayatınızda ufak çaplı çalkantılar olabilir. Çok takmamaya çalışın. Özellikle aşk meşk konuları kafanıza takılıp sizi yorabilir. Müsaade etmeyin.

AKREP

Para konuşurken veya hesabı yaparken dikkatli davranmanızda fayda var. Azı çok, çok olanı az görebilirsiniz. O nedenle dikkatli davranmanızda fayda var.

YAY

Çok daha neşeli ve keyifli bir gün yaşayacaksınız gibi görünmekte. Devlet daireleri ilgili işler güçler varsa sıvayın kolları yapın bitsin. Ayrıca çapkınlığa açık bir gün.

OĞLAK

Kredileriniz, borçlarınız ve eşinizin finansal durumuyla ilgili konular ön planda olacaktır bugün. Zihninizin daha hızlı çalışacağı ve daha hızlı kararlar alacağınız bir sürece giriyorsunuz.

KOVA

Bugün kendiniz için güzel bir şeyler yapmanız ne hoş olur.  Kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. ikili ilişkiler konusuna çok da girmeyin bugün gereksiz uzayabilir.

BALIK

Evlilik, uzun süreli beraberlikler konusunda olumlu gelişmeler olabilir. Bu anlamda varsa önceden gelen sıkıntılar, problemler konuyu masaya yatırıp çözün derim.

Kaynak: NTV