Ayakkabısının tabanını çıkarıp eline bir cımbız aldı. Ayakkabısının içinde yakaladığı yaratığı görenler çığlığı bastı. İzleyenlere resmen yeni korku yüklendi

Ayakkabısının içinde bir şey olduğundan şüphelendi. Tabanını çıkarıp elindeki cımbızla yaratığı yakaladı. O anları videoya kaydeden arkadaşları, ayakkabının içinden çıkan yaratığı görünce çığlığı bastı. İzleyenler bundan sonra ayakkabılarını iki kere kontrol edecek, resmen yeni bir korku yüklendi.

Sürüngenler ve kemirgenler için kapı önündeki ayakkabılar saklanmak için konforlu olabilir. Ancak ayakkabı sahipleri için bu durum korkunç olabilir. Ayakkabısının içinde bir şey olduğunu fark eden bir gençte bu korku dolu anı, arkadaşlarıyla birlikte kaydederek paylaştı.

Ayakkabısının tabanını çıkarıp eline bir cımbız aldı. Ayakkabısının içinde yakaladığı yaratığı görenler çığlığı bastı. İzleyenlere resmen yeni korku yüklendi - Resim : 1

AYAKKABININ İÇİNDEN RESMEN BİR CANAVAR ÇIKTI

Ayakkabısının içinde bir şeyler olduğundan şüphelenen genç, eline bir cımbız alıp ayakkabı tabanını çıkardı. Yaratığı cımbızın ucuyla yakalayıp çekmeye başladı. Ayakkabısının içinde kocaman bir kırk ayak içeri girmek için uğraşıyordu ancak onu yakaladığı gibi dışarı atınca herkes çığlığı bastı. O anlar sosyal medyada paylaşıldıktan sonra izleyenler, kendilerinde yeni bir korkunun oluştuğunu ve bundan sonra ayakkabılarını giyerken birkaç kez kontrol edeceklerini söyledi.