"Ayda 100 bin dolar kazanıyorum" demişti! Merve Taşkın Bali'ye taşınıyor

Sosyal medyada müstehcen gönderiler paylaşarak sık sık gündeme gelen fenomen Merve Taşkın, son olarak ayık kazancını açıklayarak çok konuşulmuştu. 256 bin TL kira ödediğini söyleyen fenomeni son olarak Bali'ye taşındığını açıkladı.

"Ayda 100 bin dolar kazanıyorum" demişti! Merve Taşkın Bali'ye taşınıyor

Onlyfans'ta içerik üreten Merve Taşkın, 100 bin dolar kazandığını söyleyerek sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Müstehcen pozlarıyla dikkat çeken ve bu yüzden yargılanıp beraat eden Taşkın son dönemde sık sık yurt dışına çıkıyordu.

"Ayda 100 bin dolar kazanıyorum" demişti! Merve Taşkın Bali'ye taşınıyor - Resim : 1

YALISINI BIRAKIP GİTTİ

"Ayda 100.000 dolar kazanıyorum ama bu benim için yeterli değil" diyen Merve Taşkın yalıda yaşamasıyla da gündeme gelmişti. Merve Taşkın, yalı için ayda 265 bin TL kira ödediğini duyurunca şoke etmişti. "Görgüsüz değilim sorulduğu için söylüyorum" diyen fenomen son olarak Endonezya'da bir ada olan Bali'ye taşındığını açıkladı. Fenomen son dönemde sık sık Bali'ye giderek spiritüel eğitimler alıyordu.

"Ayda 100 bin dolar kazanıyorum" demişti! Merve Taşkın Bali'ye taşınıyor - Resim : 2

Merve Taşkın sosyal medyada son olarak "Ben ayda 100 bin dolar kazanarak geçinemiyorum, geçinebilmek için ayda minimum 1 milyon dolara ihtiyacım var. Siz asgari ücretle geçiniyorsunuz.. Bu büyük bir basari tebrik ediyorum halkı" sözleriyle dikkat çekmişti.