Akıl tutulması! Ayda 250 bin euro kazanan telekıza gelen en garip istekler!

Ayda 250 bin euroluk geliriyle dudak uçuklatan telekız kendisine gelen en garip istekleri soru cevap yayınında itiraf etti. Genç kadın, kovaya idrarını yaptığı videoyla servet kazandı.

Akıl tutulması! Ayda 250 bin euro kazanan telekıza gelen en garip istekler!

Hayatını telekız olarak idame ettirdiğini ifade eden kadın, sosyal medya üzerinden hayranlarıyla soru cevap yaptı ve kendisine gelen en tuhaf istekleri açıkladı.

Tek kırmızı çizgisinin şiddet içeren talepler olduğunu açıklayan kadın, ismini açıklamadan ayda nasıl 250 bin euro kazandığını anlattı ve takipçilerini şaşırttı.

Bu hayatın bedeli oldu mu? sorusuna samimi şekilde cevap veren genç kadın bazı akrabalarının ve ailesinin bir süre kendisiyle konuşmadığını ve bazı arkadaşlarını kaybettiğini açıkladı. Ancak tüm bunların yanında bu işe başladıktan sonra "Üniversite borcumu ödedim, ailemin borcunu ödedim, ailemin evini ödedim, asla mümkün olduğunu düşünmediğim şeyleri yapmama izin verdi." dedi.

Aldığı en tuhaf isteğin ne olduğu sorusuna ise cevap veren genç kadın, hayranına kovaya idrarını yaptığı videoyu çektiğini ve bu videodan fazlasıyla para kazandığını söyledi.

Tüm bunların yanında iş alanını seks kasetleri, duş videoları, mastürbasyon videoları, twerking videoları, ayak fotoğrafları/videoları, çıplak fotoğraf çekimleri" dahil olmak üzere cinsel içeriklerin oluşturduğunu söylüyor.