Aydemir Akbaş: "Eşim Beyhan olmasa hemen 20'lik alırım"

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Kolpaçino filmiyle akıllara kazınan 86 yaşındaki Aydemir Akbaş, katıldığı programda polemik yaratacak sözler söyledi.

Aydemir Akbaş: "Eşim Beyhan olmasa hemen 20'lik alırım"

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden usta oyuncu Aydemir Akbaş, Nebahat Çehre hakkında yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Kolpaçino'nun Sabri'si Akbaş, yine polemik yaratacak sözler söyledi. "Beyhan olmasaydı Nebahat Çehre ile evlenirdim" açıklamasıyla adından söz ettiren 86 yaşındaki Akbaş, bu sefer sözleriyle büyük olay oldu.

"EŞİM OLMASA HEMEN 20'LİK ALIRIM"

Arnavut asıllı Türk senarist, yönetmen, oyuncu, gazeteci ve aynı zamanda spor yazarı olan Aydemir Akbaş, 2. Sayfa programına katıldı. Akbaş olay yaratan sözlerine şöyle başladı: 'Allah gecinden versin ama eşim Beyhan olmazsa...'

Akbaş, Bülent Ersoy hakkında 'Genç alsın kardeşim' dedi. Ardından polemik yaratacak o konuşmayı yaptı: 'Ben, Allah gecinden versin şuan Beyhan olmazsa, hemen bir tane 20'lik alırım' diyince sunucular şaşkına döndü. Aydemir Akbaş, sözlerine devam etti: '20 diye laf ettim. 30 40..' O şey beni hayata bağlayacak, bir kadının varlığı. Yoksa tek başına 86 yaşında bir adam oturuyor..Bir hayat arkadaşı seçse seçemez mi?' dedi. Sunucuların, 'O hayat arkadaşı 50-60 yaşında olur' demesi üzerine Akbaş ikinci bombayı patlattı. "50 60 yaşında napayayım ya, o kurumuş ben kurumuş" dedi.