Aydın, Antalya, İzmir, Muğla... Bölgeden gelen haber tüm Türkiye'yi sevindirdi... Bu illerimizi bir heyecan sardı

Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken tatil lokasyonlarından olan Akdeniz ve Ege otellerine talepler arttı. Aydın, Antalya, İzmir, Muğla gibi illerde 1 Haziran itibarıyla sezonu açmaya hazırlanan işletmeciler rezervasyonların yoğun olduğunu belirterek mutlu olduklarını ifade etti.

Aydın, Antalya, İzmir, Muğla... Bölgeden gelen haber tüm Türkiye'yi sevindirdi... Bu illerimizi bir heyecan sardı

Aydın, Antalya, İzmir, Muğla gibi illerin yer aldığı Akdeniz ve Ege Bölgesi yerli ve yabancıların dikkatini oldukça çekiyor. Bölgede yer alan oteller 1 Haziran’da sezonu açmak için hummalı çalışmalar yürütürken işletmeciler de sevindiren haberleri verdi.

 Tüm hızıyla yaz sezonuna hazırlanan bölgenin 5 yıldızlı otelleri şuanki doluluk oranından memnuniyetlerini dile getiriyor. Bölgede uzun yıllardır faaliyet gösteren otel, yenileme çalışmalarıyla yeni kimliğine bürünürken, bu yıl 1 Haziran itibarıyla sezonu açarak, konuklarına hizmet vermeye başlayacak.

Aydın, Antalya, İzmir, Muğla... Bölgeden gelen haber tüm Türkiye'yi sevindirdi... Bu illerimizi bir heyecan sardı - Resim : 1

“TURİST SAYISINDA YÜKSELİŞ VAR”

Bölgede yer alan Otel Genel Müdürü Ertan Kırelli, 2023 sezonundan umutlu olduklarını belirterek, "Şu ana kadar yapılan rezervasyonlara baktığımızda doluluk oranlarımız gayet memnuniyet verici. Zaten ülkemize gelen yabancı turist sayısında her geçen yıl bir yükseliş var. Bu yükselişin gün geçtikçe devam edeceğine ve ülkemizin turizm alanından en üst seviyelerde yer almaya devam edeceğine inanıyorum" dedi.