Aydın Ayaydın tv100'de açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Muğla" talimatı

tv100'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk olan Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris ve Fethiye'deki denizlerin balçıklardan temizlenmesine yönelik bakanlara talimat verdiğini söyledi. Ayaydın, "Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 hafta önce talimat verdi bakanlara, 'O turizm cennetinde, denizlerin bir an önce balçıktan temizlenmesi lazım.' dedi" ifadelerini kullandı.

tv100'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk olan Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Kübra Par'ın sorularını yanıtladı.

Aydın Ayaydın şu ifadeleri kullandı:

"FETHİYE VE MARMARİS DENİZDEN UZAKLAŞMIŞ"

"Fethiye Körfezi'nde 6 milyon metreküp balçık dolmuş. Ben bunu görünce son derece moralim bozuldu. Bu kadar güzelim koylar elden gitmiş. Fethiye ve Marmaris denizden uzaklaşmış artık. Ben bunları denizle tekrar buluşturmam gerek diye düşündüm, atladım Ankara'ya gittim. Bu işi kim çözer? Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan çözebilir.

"3 HAFTA ÖNCE BAKANLARA TALİMAT VERDİ"

Cumhurbaşkanımıza manzarayı anlattım. Çok üzüldü. her iki bakana görev verdi, Ulaştırma Bakanlığı'na ve Tarım Orman Bakanlığı'na. Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 hafta önce talimat verdi bakanlara, 'Muğla halkının Fethiye ve Marmaris halkının bu sorununun çözülmesi lazım. O turizm cennetinde, denizlerin bir an önce balçıktan temizlenmesi lazım.' dedi."